Zivju buljons I

Buljoni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 22, 2019 Izveidots: Mar 05, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Zivju buljons I mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivis notīra, skalo vairākos ūdeņos, kamēr tas jau gluži skaidrs.
  2. Uzliek vārīt ar 1 l auksta ūdens un sāli, un kad putas nosmeltas, pieliek klāt sīpolus un piparus un vāra kādu stundu.
  3. Buljonu izkāš caur sietiņu un vēlreiz uzvāra kopā ar 2,5 l gatava, karsta buljona.
  4. Gatavo buljonu vēl kādu 1/4 st. atstāj uz mazas uguns, pievieno putās sakultu olbaltumu.
  5. Caur sietiņu ielej buljona bļodā, pielej mazu glāzīti madeiras un 1/2 citrona sulas, pieliek sāli un pasniedz galdā ar pīrāgiem.

Zivju buljons I



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Zivju buljons I mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivis notīra, skalo vairākos ūdeņos, kamēr tas jau gluži skaidrs.
  2. Uzliek vārīt ar 1 l auksta ūdens un sāli, un kad putas nosmeltas, pieliek klāt sīpolus un piparus un vāra kādu stundu.
  3. Buljonu izkāš caur sietiņu un vēlreiz uzvāra kopā ar 2,5 l gatava, karsta buljona.
  4. Gatavo buljonu vēl kādu 1/4 st. atstāj uz mazas uguns, pievieno putās sakultu olbaltumu.
  5. Caur sietiņu ielej buljona bļodā, pielej mazu glāzīti madeiras un 1/2 citrona sulas, pieliek sāli un pasniedz galdā ar pīrāgiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.