- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Zivju buljons I mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zivis notīra, skalo vairākos ūdeņos, kamēr tas jau gluži skaidrs.
- Uzliek vārīt ar 1 l auksta ūdens un sāli, un kad putas nosmeltas, pieliek klāt sīpolus un piparus un vāra kādu stundu.
- Buljonu izkāš caur sietiņu un vēlreiz uzvāra kopā ar 2,5 l gatava, karsta buljona.
- Gatavo buljonu vēl kādu 1/4 st. atstāj uz mazas uguns, pievieno putās sakultu olbaltumu.
- Caur sietiņu ielej buljona bļodā, pielej mazu glāzīti madeiras un 1/2 citrona sulas, pieliek sāli un pasniedz galdā ar pīrāgiem.
Zivju buljons I
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Zivju buljons I mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zivis notīra, skalo vairākos ūdeņos, kamēr tas jau gluži skaidrs.
- Uzliek vārīt ar 1 l auksta ūdens un sāli, un kad putas nosmeltas, pieliek klāt sīpolus un piparus un vāra kādu stundu.
- Buljonu izkāš caur sietiņu un vēlreiz uzvāra kopā ar 2,5 l gatava, karsta buljona.
- Gatavo buljonu vēl kādu 1/4 st. atstāj uz mazas uguns, pievieno putās sakultu olbaltumu.
- Caur sietiņu ielej buljona bļodā, pielej mazu glāzīti madeiras un 1/2 citrona sulas, pieliek sāli un pasniedz galdā ar pīrāgiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt