Zaķa cepetis

Gaļas ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Jul 29, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Zaķa cepetis pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zaķi marinē 12-24 stundas etiķa un garšvielu novārījumā, noskalo un ar asu nazi atdala plēves.
  2. Atcērt ribu gabalu līdz muguras mīkstumam, kā arī priekšējos stilbiņus un kaklu.
  3. Pakaļējos stilbiņus atstāj pie muguras gabala.
  4. Zaķi pirms cepšanas iespeķo, pārkaisa sāli, liek uz cepešpannas sakarsētos taukos un cepeškrāsnī apcep brūnu.
  5. Tad pielej verdošu ūdeni, pieliek sagrieztus sīpolus, lauru lapas, piparus un vidējā siltumā cep 1-1,5 stundas, bieži aplaistot.
  6. Cepšanas laikā vairākas reizes pārziež ar skābu krējumu.
  7. Atdala pakaļējos stilbus un muguras gabalu sadala gabaliņos.
  8. Gabaliņus sakārto cepešbļodā, izveidojot zaķi, un pārlej ar cepeša mērci.
  9. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem, cepeša mērci, augļu salātiem.

Zaķa cepetis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Zaķa cepetis pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zaķi marinē 12-24 stundas etiķa un garšvielu novārījumā, noskalo un ar asu nazi atdala plēves.
  2. Atcērt ribu gabalu līdz muguras mīkstumam, kā arī priekšējos stilbiņus un kaklu.
  3. Pakaļējos stilbiņus atstāj pie muguras gabala.
  4. Zaķi pirms cepšanas iespeķo, pārkaisa sāli, liek uz cepešpannas sakarsētos taukos un cepeškrāsnī apcep brūnu.
  5. Tad pielej verdošu ūdeni, pieliek sagrieztus sīpolus, lauru lapas, piparus un vidējā siltumā cep 1-1,5 stundas, bieži aplaistot.
  6. Cepšanas laikā vairākas reizes pārziež ar skābu krējumu.
  7. Atdala pakaļējos stilbus un muguras gabalu sadala gabaliņos.
  8. Gabaliņus sakārto cepešbļodā, izveidojot zaķi, un pārlej ar cepeša mērci.
  9. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem, cepeša mērci, augļu salātiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (5 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.