Kūka ar putukrējumu un upenēm

Konditoreja 3 Pēdējais atjauninājums: Jul 31, 2021 Izveidots: Jul 31, 2021
Kūka ar putukrējumu un upenēm Kūka ar putukrējumu un upenēm Kūka ar putukrējumu un upenēm Kūka ar putukrējumu un upenēm Kūka ar putukrējumu un upenēm Kūka ar putukrējumu un upenēm
  • Porcija: 8 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 60min
  • Gatavošanas laiks: 60min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Recepte, kā pagatavot pašam gardu kūku ar upenēm. Kūka sanāk diezgan salda un viegla, samērā ilgi gatavojama, bet ļoti ātri apēdama. Vieglāk un ātrāk saputot olu baltumus būs izvēloties - „lauku oliņas”. Šajā receptē ievārījumu ņem pēc sirds patikas, tomēr jārēķinās, ka kūka sanāk salda, un, vēlams, lai ievārījums būtu skābens, piemēram, aprikožu, ievārījums. Pie šīs kūkas labi iederas laba kafija bez cukura.
Olu dzeltenumus var izmantot cita ēdiena pagatavošanai, jo šajā receptē tie netiek izmantoti.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Izceļ no trim olām olu baltumu, liek traukā un pievieno sāli un etiķi. Puto lēnām pievienojot cukuru, līdz olu baltums paceļas masā. Kad masa kļuvusi viendabīga, tai pievieno cieti.
  2. Ņem plāti, pārklāj cepam papīru un kārto saputoto masu apļa veidā, kur maliņas veido augstāk par viduci.
  3. Liek cepeškrāsnī 130°C uz stundu. Kad stunda pagājusi, cepeškrāsni slēdz ārā bet plāti atstāj vēl kādu laiciņu iekša(20-30min).
  4. Izcepto masu atdala no cepam papīra un liek uz šķīvja vai paplātes.
  5. Liek virsū plānu kārtiņu ievārījuma.
  6. Puto putu krējumu pievienojot tam nedaudz cukura.
  7. Pārziež ar saputotu putukrējumu un pārkaisa ar upenēm.
  8. Liek dzesēt.

Kūka ar putukrējumu un upenēm



  • Porcija: 8 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 60min
  • Gatavošanas laiks: 60min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Recepte, kā pagatavot pašam gardu kūku ar upenēm. Kūka sanāk diezgan salda un viegla, samērā ilgi gatavojama, bet ļoti ātri apēdama. Vieglāk un ātrāk saputot olu baltumus būs izvēloties - „lauku oliņas”. Šajā receptē ievārījumu ņem pēc sirds patikas, tomēr jārēķinās, ka kūka sanāk salda, un, vēlams, lai ievārījums būtu skābens, piemēram, aprikožu, ievārījums. Pie šīs kūkas labi iederas laba kafija bez cukura.
Olu dzeltenumus var izmantot cita ēdiena pagatavošanai, jo šajā receptē tie netiek izmantoti.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Izceļ no trim olām olu baltumu, liek traukā un pievieno sāli un etiķi. Puto lēnām pievienojot cukuru, līdz olu baltums paceļas masā. Kad masa kļuvusi viendabīga, tai pievieno cieti.
  2. Ņem plāti, pārklāj cepam papīru un kārto saputoto masu apļa veidā, kur maliņas veido augstāk par viduci.
  3. Liek cepeškrāsnī 130°C uz stundu. Kad stunda pagājusi, cepeškrāsni slēdz ārā bet plāti atstāj vēl kādu laiciņu iekša(20-30min).
  4. Izcepto masu atdala no cepam papīra un liek uz šķīvja vai paplātes.
  5. Liek virsū plānu kārtiņu ievārījuma.
  6. Puto putu krējumu pievienojot tam nedaudz cukura.
  7. Pārziež ar saputotu putukrējumu un pārkaisa ar upenēm.
  8. Liek dzesēt.

Vai recepte bija noderīga ?


 (5 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.