receptes

Sālīti zaļumi

Konservēšana 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 21, 2019 Izveidots: Aug 02, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Sālīti zaļumi pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Garšaugus sašķiro, pārlasa un atdala kātus.
  2. Noskalo aukstā ūdenī un uz sieta notecina lieko mitrumu.
  3. Zaļumus parupji sagriež ar nerūsošu nazi, samaisa ar sāli un stingri sapilda dezinficētā traukā, kamēr virspusē parādās šķidrums.
  4. Trauku noslēdz un novieto vēsā pagrabā.

Sālīti zaļumi



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Sālīti zaļumi pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Garšaugus sašķiro, pārlasa un atdala kātus.
  2. Noskalo aukstā ūdenī un uz sieta notecina lieko mitrumu.
  3. Zaļumus parupji sagriež ar nerūsošu nazi, samaisa ar sāli un stingri sapilda dezinficētā traukā, kamēr virspusē parādās šķidrums.
  4. Trauku noslēdz un novieto vēsā pagrabā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (1)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.