Vārīta vista

Putnu ēdieni 8 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Oct 07, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Vārīta vista pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vistu notīra, nomazgā, sašuj kājas, ierīvē ar sāli, apcep karstā sviestā brūnas, vāra katliņā, pielejot nedaudz ūdens, mīkstas.
  2. Mērci maisot savāra brūnu, pieber miltus, pielej buljonu, izmaisa, uzvāra, izkāš un pieliek krējumu.
  3. Vistas sadala, sakārto uz garenas bļodas, pārlej nedaudz mērces.
  4. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem un dažādiem salātiem.

Vārīta vista



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Vārīta vista pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vistu notīra, nomazgā, sašuj kājas, ierīvē ar sāli, apcep karstā sviestā brūnas, vāra katliņā, pielejot nedaudz ūdens, mīkstas.
  2. Mērci maisot savāra brūnu, pieber miltus, pielej buljonu, izmaisa, uzvāra, izkāš un pieliek krējumu.
  3. Vistas sadala, sakārto uz garenas bļodas, pārlej nedaudz mērces.
  4. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem un dažādiem salātiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.