- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Vārīta vista pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vistu notīra, nomazgā, sašuj kājas, ierīvē ar sāli, apcep karstā sviestā brūnas, vāra katliņā, pielejot nedaudz ūdens, mīkstas.
- Mērci maisot savāra brūnu, pieber miltus, pielej buljonu, izmaisa, uzvāra, izkāš un pieliek krējumu.
- Vistas sadala, sakārto uz garenas bļodas, pārlej nedaudz mērces.
- Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem un dažādiem salātiem.
Vārīta vista
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Vārīta vista pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vistu notīra, nomazgā, sašuj kājas, ierīvē ar sāli, apcep karstā sviestā brūnas, vāra katliņā, pielejot nedaudz ūdens, mīkstas.
- Mērci maisot savāra brūnu, pieber miltus, pielej buljonu, izmaisa, uzvāra, izkāš un pieliek krējumu.
- Vistas sadala, sakārto uz garenas bļodas, pārlej nedaudz mērces.
- Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem un dažādiem salātiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt