- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Vārīta Majonnes mērce savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vāpētā vārāmā, traukā iesit 3 veselas olas un 3 jēlus olu dzeltenumus, pielej klāt 2/3 glāzes eļļas, piejauc kartupeļmiltus, 2,5 glāzes auksta buljona, cukuru, sāli un etiķi un piparus.
- Leliek, trauku katlā, kas pa pusei ar karstu ūdeni pildīts, un kuļ mērci ar putu kuļamo uz uguns tik ilgi, līdz tā sabiezējusi.
- Noņem trauku no uguns un kuļ mērci tālāk līdz, tā atdzisusi.
Vārīta Majonnes mērce
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Vārīta Majonnes mērce savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vāpētā vārāmā, traukā iesit 3 veselas olas un 3 jēlus olu dzeltenumus, pielej klāt 2/3 glāzes eļļas, piejauc kartupeļmiltus, 2,5 glāzes auksta buljona, cukuru, sāli un etiķi un piparus.
- Leliek, trauku katlā, kas pa pusei ar karstu ūdeni pildīts, un kuļ mērci ar putu kuļamo uz uguns tik ilgi, līdz tā sabiezējusi.
- Noņem trauku no uguns un kuļ mērci tālāk līdz, tā atdzisusi.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt