Vārīta Majonnes mērce

Mērces 2 Pēdējais atjauninājums: Dec 11, 2019 Izveidots: Mar 16, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Vārīta Majonnes mērce savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vāpētā vārāmā, traukā iesit 3 veselas olas un 3 jēlus olu dzeltenumus, pielej klāt 2/3 glāzes eļļas, piejauc kartupeļmiltus, 2,5 glāzes auksta buljona, cukuru, sāli un etiķi un piparus.
  2. Leliek, trauku katlā, kas pa pusei ar karstu ūdeni pildīts, un kuļ mērci ar putu kuļamo uz uguns tik ilgi, līdz tā sabiezējusi.
  3. Noņem trauku no uguns un kuļ mērci tālāk līdz, tā atdzisusi.

Vārīta Majonnes mērce



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Vārīta Majonnes mērce savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vāpētā vārāmā, traukā iesit 3 veselas olas un 3 jēlus olu dzeltenumus, pielej klāt 2/3 glāzes eļļas, piejauc kartupeļmiltus, 2,5 glāzes auksta buljona, cukuru, sāli un etiķi un piparus.
  2. Leliek, trauku katlā, kas pa pusei ar karstu ūdeni pildīts, un kuļ mērci ar putu kuļamo uz uguns tik ilgi, līdz tā sabiezējusi.
  3. Noņem trauku no uguns un kuļ mērci tālāk līdz, tā atdzisusi.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.