Brūnā mērce

Mērces 168 Pēdējais atjauninājums: Nov 21, 2019 Izveidots: Jul 26, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Brūnā mērce mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Katliņā sakarsētos taukos apcep sasmalcinātās garšsaknes un tomātu biezeni.
  2. Pielej brūno buljonu, pievieno izkarsētus, buljonā iejauktus kviešu miltus un vāra uz mazas liesmas, pa reizei apmaisot, 30-45 minūtes.
  3. Pēc tam izkāš, pievieno sviestu, cukuru, sāli un uzvāra.

Brūnā mērce



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Brūnā mērce mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Katliņā sakarsētos taukos apcep sasmalcinātās garšsaknes un tomātu biezeni.
  2. Pielej brūno buljonu, pievieno izkarsētus, buljonā iejauktus kviešu miltus un vāra uz mazas liesmas, pa reizei apmaisot, 30-45 minūtes.
  3. Pēc tam izkāš, pievieno sviestu, cukuru, sāli un uzvāra.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.