receptes

Smalks, balts zivju buljons

Buljoni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 18, 2019 Izveidots: Mar 05, 2011
  • Porcija: 6 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti
Drukāt

Kā pagatavot šo Smalks, balts zivju buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Atdalītu līdakas gaļu ar aknām noliek pie malas, bet līdakas atkritumus sadauza un nomazgā, uzliek kopā ar gabalos sagrieztiem asariem, un ar ūdeni, sīpoliem, sāli un garšvielām izvāra zivju buljonu.
  2. Miltus apcep ar 50 g sviesta, tad pielej klāt liellopa un zivju buljonu un vāra kādu 1/2 st.
  3. Novārītiem vēžiem izloba gaļu un kopā ar līdakas aknu gabaliem sarecina baltvīnā, bet nevāra.
  4. No līdakas gaļas pagatavo frikadeles.
  5. Buljonu izkāš caur smalku sietiņu un satumina ar lāsē buljona sakultu olu dzeltenumu.
  6. Pieliek klāt 20 g auksta sviesta, un gatavo buljonu gluži karstu uzlej buljona bļodā ieliktām piedevām.

Smalks, balts zivju buljons



  • Porcija: 6 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti

Kā pagatavot šo Smalks, balts zivju buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Atdalītu līdakas gaļu ar aknām noliek pie malas, bet līdakas atkritumus sadauza un nomazgā, uzliek kopā ar gabalos sagrieztiem asariem, un ar ūdeni, sīpoliem, sāli un garšvielām izvāra zivju buljonu.
  2. Miltus apcep ar 50 g sviesta, tad pielej klāt liellopa un zivju buljonu un vāra kādu 1/2 st.
  3. Novārītiem vēžiem izloba gaļu un kopā ar līdakas aknu gabaliem sarecina baltvīnā, bet nevāra.
  4. No līdakas gaļas pagatavo frikadeles.
  5. Buljonu izkāš caur smalku sietiņu un satumina ar lāsē buljona sakultu olu dzeltenumu.
  6. Pieliek klāt 20 g auksta sviesta, un gatavo buljonu gluži karstu uzlej buljona bļodā ieliktām piedevām.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.