Kā pagatavot šo Smalks, balts zivju buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Atdalītu līdakas gaļu ar aknām noliek pie malas, bet līdakas atkritumus sadauza un nomazgā, uzliek kopā ar gabalos sagrieztiem asariem, un ar ūdeni, sīpoliem, sāli un garšvielām izvāra zivju buljonu.
Miltus apcep ar 50 g sviesta, tad pielej klāt liellopa un zivju buljonu un vāra kādu 1/2 st.
Novārītiem vēžiem izloba gaļu un kopā ar līdakas aknu gabaliem sarecina baltvīnā, bet nevāra.
No līdakas gaļas pagatavo frikadeles.
Buljonu izkāš caur smalku sietiņu un satumina ar lāsē buljona sakultu olu dzeltenumu.
Pieliek klāt 20 g auksta sviesta, un gatavo buljonu gluži karstu uzlej buljona bļodā ieliktām piedevām.
Smalks, balts zivju buljons
Porcija: 6 Cilvēki
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Grūti
Kā pagatavot šo Smalks, balts zivju buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Atdalītu līdakas gaļu ar aknām noliek pie malas, bet līdakas atkritumus sadauza un nomazgā, uzliek kopā ar gabalos sagrieztiem asariem, un ar ūdeni, sīpoliem, sāli un garšvielām izvāra zivju buljonu.
Miltus apcep ar 50 g sviesta, tad pielej klāt liellopa un zivju buljonu un vāra kādu 1/2 st.
Novārītiem vēžiem izloba gaļu un kopā ar līdakas aknu gabaliem sarecina baltvīnā, bet nevāra.
No līdakas gaļas pagatavo frikadeles.
Buljonu izkāš caur smalku sietiņu un satumina ar lāsē buljona sakultu olu dzeltenumu.
Pieliek klāt 20 g auksta sviesta, un gatavo buljonu gluži karstu uzlej buljona bļodā ieliktām piedevām.