Siļķu mērce

Mērces 4 Pēdējais atjauninājums: Dec 17, 2019 Izveidots: Mar 15, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Siļķu mērce savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Siļķi iepriekš nomērcē ūdenī, notīra, smalki sakapā.
  2. Sviestu, sīpolus un miltus gaiši uzbrūnina, klāt pielej gaļas buljonu, un mērci papildina ar garšvielām.
  3. Ievāra un izlaiž caur sietiņu.
  4. Gatavā mērcē ieliek, smalki sakapāto siļķes gaļu un mērci tumē ar olas dzeltenumu.
  5. Mērcei jābūt karstai, bet uzvārīties tā vairs nedrīkst.

Siļķu mērce



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Siļķu mērce savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Siļķi iepriekš nomērcē ūdenī, notīra, smalki sakapā.
  2. Sviestu, sīpolus un miltus gaiši uzbrūnina, klāt pielej gaļas buljonu, un mērci papildina ar garšvielām.
  3. Ievāra un izlaiž caur sietiņu.
  4. Gatavā mērcē ieliek, smalki sakapāto siļķes gaļu un mērci tumē ar olas dzeltenumu.
  5. Mērcei jābūt karstai, bet uzvārīties tā vairs nedrīkst.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.