- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Sautēta sirds pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sirdi sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, iespeķo un uz pannas sakarsētos taukos apcep.
- Liek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno sagrieztus sīpolus, pētersīļus, burkānus, sāli, sarkanos piparus, tomātu biezeni un sautē.
- Kad gaļa gandrīz gatava, pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu.
- Lej traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Sautēta sirds
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Sautēta sirds pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sirdi sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, iespeķo un uz pannas sakarsētos taukos apcep.
- Liek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno sagrieztus sīpolus, pētersīļus, burkānus, sāli, sarkanos piparus, tomātu biezeni un sautē.
- Kad gaļa gandrīz gatava, pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu.
- Lej traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt