Sautēta sirds

Gaļas ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 04, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Sautēta sirds pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sirdi sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, iespeķo un uz pannas sakarsētos taukos apcep.
  2. Liek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno sagrieztus sīpolus, pētersīļus, burkānus, sāli, sarkanos piparus, tomātu biezeni un sautē.
  3. Kad gaļa gandrīz gatava, pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu.
  4. Lej traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Sautēta sirds



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Sautēta sirds pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sirdi sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, iespeķo un uz pannas sakarsētos taukos apcep.
  2. Liek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno sagrieztus sīpolus, pētersīļus, burkānus, sāli, sarkanos piparus, tomātu biezeni un sautē.
  3. Kad gaļa gandrīz gatava, pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu.
  4. Lej traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (5 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.