Sautētas zivis

Zivju ēdieni 0 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Aug 08, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Sautētas zivis savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivis notīra, sadala gabaliņos, liek katliņā, pārlej zivju buljonu, kas iegūts, novārot asakas, galvas, pieliek sviestu, garšvielas, katliņu cieši nosedz ar vāku un virs pavarda vai cepeškrāsnī sautē gatavas.
  2. Tad zivis, liek dziļākā traukā, pārlej mērci, kas gatavota no šķidruma, kurā sautējušās zivis.
  3. Pievienojot izkarsētus kviešu miltus, un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un svaigiem dārzeņu salātiem.

Sautētas zivis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Sautētas zivis savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivis notīra, sadala gabaliņos, liek katliņā, pārlej zivju buljonu, kas iegūts, novārot asakas, galvas, pieliek sviestu, garšvielas, katliņu cieši nosedz ar vāku un virs pavarda vai cepeškrāsnī sautē gatavas.
  2. Tad zivis, liek dziļākā traukā, pārlej mērci, kas gatavota no šķidruma, kurā sautējušās zivis.
  3. Pievienojot izkarsētus kviešu miltus, un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un svaigiem dārzeņu salātiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.