- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Sautētas zivis savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zivis notīra, sadala gabaliņos, liek katliņā, pārlej zivju buljonu, kas iegūts, novārot asakas, galvas, pieliek sviestu, garšvielas, katliņu cieši nosedz ar vāku un virs pavarda vai cepeškrāsnī sautē gatavas.
- Tad zivis, liek dziļākā traukā, pārlej mērci, kas gatavota no šķidruma, kurā sautējušās zivis.
- Pievienojot izkarsētus kviešu miltus, un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un svaigiem dārzeņu salātiem.
Sautētas zivis
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Sautētas zivis savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zivis notīra, sadala gabaliņos, liek katliņā, pārlej zivju buljonu, kas iegūts, novārot asakas, galvas, pieliek sviestu, garšvielas, katliņu cieši nosedz ar vāku un virs pavarda vai cepeškrāsnī sautē gatavas.
- Tad zivis, liek dziļākā traukā, pārlej mērci, kas gatavota no šķidruma, kurā sautējušās zivis.
- Pievienojot izkarsētus kviešu miltus, un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un svaigiem dārzeņu salātiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt