Medījuma biezeņa buljons

Buljoni 253 Pēdējais atjauninājums: Nov 24, 2019 Izveidots: Mar 05, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Buljonam lieto mazvērtīgākus gabalus, kā stirnas vai brieža pleci vai zaķa kājas un ribas. Pagatavot vienkārši Medījuma biezeņa buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā un izcepj krāsnī ar 100 g sviesta.
  2. Gaļu bez kauliem sagriež smalku, izberž caur sietiņu un pagaidām noliek pie malas.
  3. Kaulus sakapā un uzliek ar aukstu ūdeni vārīties, tad noputo, pieliek klāt sagrieztās saknes un sāli un visu vāra 3 stundas uz mazas uguns.
  4. Izlaiž caur sietu, pieliek klāt saberzto gaļu un ielej buljona bļodā, kur iepriekš sakuļ olu dzeltenumus.

Medījuma biezeņa buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Buljonam lieto mazvērtīgākus gabalus, kā stirnas vai brieža pleci vai zaķa kājas un ribas. Pagatavot vienkārši Medījuma biezeņa buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā un izcepj krāsnī ar 100 g sviesta.
  2. Gaļu bez kauliem sagriež smalku, izberž caur sietiņu un pagaidām noliek pie malas.
  3. Kaulus sakapā un uzliek ar aukstu ūdeni vārīties, tad noputo, pieliek klāt sagrieztās saknes un sāli un visu vāra 3 stundas uz mazas uguns.
  4. Izlaiž caur sietu, pieliek klāt saberzto gaļu un ielej buljona bļodā, kur iepriekš sakuļ olu dzeltenumus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.