- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Buljonam lieto mazvērtīgākus gabalus, kā stirnas vai brieža pleci vai zaķa kājas un ribas. Pagatavot vienkārši Medījuma biezeņa buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu nomazgā un izcepj krāsnī ar 100 g sviesta.
- Gaļu bez kauliem sagriež smalku, izberž caur sietiņu un pagaidām noliek pie malas.
- Kaulus sakapā un uzliek ar aukstu ūdeni vārīties, tad noputo, pieliek klāt sagrieztās saknes un sāli un visu vāra 3 stundas uz mazas uguns.
- Izlaiž caur sietu, pieliek klāt saberzto gaļu un ielej buljona bļodā, kur iepriekš sakuļ olu dzeltenumus.
Medījuma biezeņa buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Buljonam lieto mazvērtīgākus gabalus, kā stirnas vai brieža pleci vai zaķa kājas un ribas. Pagatavot vienkārši Medījuma biezeņa buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu nomazgā un izcepj krāsnī ar 100 g sviesta.
- Gaļu bez kauliem sagriež smalku, izberž caur sietiņu un pagaidām noliek pie malas.
- Kaulus sakapā un uzliek ar aukstu ūdeni vārīties, tad noputo, pieliek klāt sagrieztās saknes un sāli un visu vāra 3 stundas uz mazas uguns.
- Izlaiž caur sietu, pieliek klāt saberzto gaļu un ielej buljona bļodā, kur iepriekš sakuļ olu dzeltenumus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt