Madeiras mērce

Mērces 9 Pēdējais atjauninājums: Nov 22, 2019 Izveidots: Mar 15, 2011
  • Porcija: 8 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Madeiras mērce mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sviestu uzkarsē brūnu ar miltiem, pielej buljonu, mērci uzvāra ar pipariem, piemaisa jāņogu stindzeni, un kad tas atšķaidījies, mērci nogaršina ar madeiru un vairs nevāra.
  2. Galdā mērci pasniedz karstu pie šķiņķa, fileja utt.

Madeiras mērce



  • Porcija: 8 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Madeiras mērce mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sviestu uzkarsē brūnu ar miltiem, pielej buljonu, mērci uzvāra ar pipariem, piemaisa jāņogu stindzeni, un kad tas atšķaidījies, mērci nogaršina ar madeiru un vairs nevāra.
  2. Galdā mērci pasniedz karstu pie šķiņķa, fileja utt.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.