- Porcija: 8 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Madeiras mērce mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sviestu uzkarsē brūnu ar miltiem, pielej buljonu, mērci uzvāra ar pipariem, piemaisa jāņogu stindzeni, un kad tas atšķaidījies, mērci nogaršina ar madeiru un vairs nevāra.
- Galdā mērci pasniedz karstu pie šķiņķa, fileja utt.
Madeiras mērce
- Porcija: 8 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Madeiras mērce mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sviestu uzkarsē brūnu ar miltiem, pielej buljonu, mērci uzvāra ar pipariem, piemaisa jāņogu stindzeni, un kad tas atšķaidījies, mērci nogaršina ar madeiru un vairs nevāra.
- Galdā mērci pasniedz karstu pie šķiņķa, fileja utt.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt