Lociņu mērce cūkas stilbiņam.

Mērces 1 Pēdējais atjauninājums: Dec 18, 2019 Izveidots: Mar 16, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Veselu olu vietā var ņemt tikai novārītus dzeltenumus, bet tad vajadzīgs divreiz vairāk olu.
Gatavošanas padoms kā taisa lociņu mērci cūkas stilbiņam. saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Olas cieti novāra un izberž caur sietiņu līdz ar pienā izmērcētu maizi bez garozas.
  2. Biezeni kā majonnes mērci sajauc ar eļļu, atšķaida ar mazliet iesaldinātu etiķi un iesāla. Mērcei pieliek kapātus lociņus.

Lociņu mērce cūkas stilbiņam.



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Veselu olu vietā var ņemt tikai novārītus dzeltenumus, bet tad vajadzīgs divreiz vairāk olu.
Gatavošanas padoms kā taisa lociņu mērci cūkas stilbiņam. saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Olas cieti novāra un izberž caur sietiņu līdz ar pienā izmērcētu maizi bez garozas.
  2. Biezeni kā majonnes mērci sajauc ar eļļu, atšķaida ar mazliet iesaldinātu etiķi un iesāla. Mērcei pieliek kapātus lociņus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.