- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Veselu olu vietā var ņemt tikai novārītus dzeltenumus, bet tad vajadzīgs divreiz vairāk olu.
Gatavošanas padoms kā taisa lociņu mērci cūkas stilbiņam. saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Olas cieti novāra un izberž caur sietiņu līdz ar pienā izmērcētu maizi bez garozas.
- Biezeni kā majonnes mērci sajauc ar eļļu, atšķaida ar mazliet iesaldinātu etiķi un iesāla. Mērcei pieliek kapātus lociņus.
Lociņu mērce cūkas stilbiņam.
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Veselu olu vietā var ņemt tikai novārītus dzeltenumus, bet tad vajadzīgs divreiz vairāk olu.
Gatavošanas padoms kā taisa lociņu mērci cūkas stilbiņam. saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Olas cieti novāra un izberž caur sietiņu līdz ar pienā izmērcētu maizi bez garozas.
- Biezeni kā majonnes mērci sajauc ar eļļu, atšķaida ar mazliet iesaldinātu etiķi un iesāla. Mērcei pieliek kapātus lociņus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt