- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Marinēti tomāti saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Izvēlās vienādas gatavības pakāpes sārtus tomātus, nomazgā, ar koka irbulīti iedur kātiņa vietā līdz augļa vidum un sakārto dezinficētā burkā.
- Tomātus pārlej ar karstu dzidru marinādes uzlējumu.
- Uzliek novārītu metāla vāciņu, pievalcē, burku liek siltā ūdenī (50C), pasterizē 80C temperatūrā: 0,5 litru burku 10 minūtes, litra burku 15 minūtes, 3 litru burku 20 minūtes. Pēc pasterizēšanas burku aizvalcē.
- Apgāž ar vāciņu uz leju, patur stundu, tad ļauj atdzist.
- Uzglabā vēsā vietā.
Marinēti tomāti
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Marinēti tomāti saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Izvēlās vienādas gatavības pakāpes sārtus tomātus, nomazgā, ar koka irbulīti iedur kātiņa vietā līdz augļa vidum un sakārto dezinficētā burkā.
- Tomātus pārlej ar karstu dzidru marinādes uzlējumu.
- Uzliek novārītu metāla vāciņu, pievalcē, burku liek siltā ūdenī (50C), pasterizē 80C temperatūrā: 0,5 litru burku 10 minūtes, litra burku 15 minūtes, 3 litru burku 20 minūtes. Pēc pasterizēšanas burku aizvalcē.
- Apgāž ar vāciņu uz leju, patur stundu, tad ļauj atdzist.
- Uzglabā vēsā vietā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt