Marinēti tomāti

Konservēšana 12 Pēdējais atjauninājums: Jul 16, 2020 Izveidots: Aug 02, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Marinēti tomāti saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Izvēlās vienādas gatavības pakāpes sārtus tomātus, nomazgā, ar koka irbulīti iedur kātiņa vietā līdz augļa vidum un sakārto dezinficētā burkā.
  2. Tomātus pārlej ar karstu dzidru marinādes uzlējumu.
  3. Uzliek novārītu metāla vāciņu, pievalcē, burku liek siltā ūdenī (50C), pasterizē 80C temperatūrā: 0,5 litru burku 10 minūtes, litra burku 15 minūtes, 3 litru burku 20 minūtes. Pēc pasterizēšanas burku aizvalcē.
  4. Apgāž ar vāciņu uz leju, patur stundu, tad ļauj atdzist.
  5. Uzglabā vēsā vietā.

Marinēti tomāti



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Marinēti tomāti saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Izvēlās vienādas gatavības pakāpes sārtus tomātus, nomazgā, ar koka irbulīti iedur kātiņa vietā līdz augļa vidum un sakārto dezinficētā burkā.
  2. Tomātus pārlej ar karstu dzidru marinādes uzlējumu.
  3. Uzliek novārītu metāla vāciņu, pievalcē, burku liek siltā ūdenī (50C), pasterizē 80C temperatūrā: 0,5 litru burku 10 minūtes, litra burku 15 minūtes, 3 litru burku 20 minūtes. Pēc pasterizēšanas burku aizvalcē.
  4. Apgāž ar vāciņu uz leju, patur stundu, tad ļauj atdzist.
  5. Uzglabā vēsā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (4 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.