Pagatavot vienkārši Dārzeņu kaviārs pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Pievieno šķēlēs sagrieztus burkānus, selerijas un pētersīļu saknes un nelielā ūdens daudzumā (saknes apņemtas līdz pusei) sautē pusmīkstus.
Pievieno kabaču un tomātu šķēles, lauru lapas un sautē mīkstas.
Pēc tam nedaudz padzesē, nolej lieko ūdeni, ja tāds ir, izmaļ gaļas mašīnā.
Dārzeņu masai pievieno garšvielas, uzvāra un karstu sapilda dezinficētās burkās, uzliek novārītus metāla vāciņus, pievalcē, sterilizē - 0,5 litru burkas 75 minūtes, litra burkas - 100 minūtes.
Tad burkas aizvalcē un atdzesē.
Dārzeņu kaviārs
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Dārzeņu kaviārs pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.