receptes

Dārzeņu kaviārs

Konservēšana 6 Pēdējais atjauninājums: Apr 09, 2020 Izveidots: Aug 11, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Dārzeņu kaviārs pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sīpolus notīra, sagriež ripās, eļļā apcep caurspīdīgus.
  2. Pievieno šķēlēs sagrieztus burkānus, selerijas un pētersīļu saknes un nelielā ūdens daudzumā (saknes apņemtas līdz pusei) sautē pusmīkstus.
  3. Pievieno kabaču un tomātu šķēles, lauru lapas un sautē mīkstas.
  4. Pēc tam nedaudz padzesē, nolej lieko ūdeni, ja tāds ir, izmaļ gaļas mašīnā.
  5. Dārzeņu masai pievieno garšvielas, uzvāra un karstu sapilda dezinficētās burkās, uzliek novārītus metāla vāciņus, pievalcē, sterilizē - 0,5 litru burkas 75 minūtes, litra burkas - 100 minūtes.
  6. Tad burkas aizvalcē un atdzesē.

Dārzeņu kaviārs



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Dārzeņu kaviārs pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sīpolus notīra, sagriež ripās, eļļā apcep caurspīdīgus.
  2. Pievieno šķēlēs sagrieztus burkānus, selerijas un pētersīļu saknes un nelielā ūdens daudzumā (saknes apņemtas līdz pusei) sautē pusmīkstus.
  3. Pievieno kabaču un tomātu šķēles, lauru lapas un sautē mīkstas.
  4. Pēc tam nedaudz padzesē, nolej lieko ūdeni, ja tāds ir, izmaļ gaļas mašīnā.
  5. Dārzeņu masai pievieno garšvielas, uzvāra un karstu sapilda dezinficētās burkās, uzliek novārītus metāla vāciņus, pievalcē, sterilizē - 0,5 litru burkas 75 minūtes, litra burkas - 100 minūtes.
  6. Tad burkas aizvalcē un atdzesē.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.