- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Liellopu gulašs savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļai nogriež plēvi, cīpslas, atstāj klāt mazliet tauku, sagriež palielos kantainos gabalos un ar mazos kantainos gabaliņos sagrieztu žāvētu speķi apcep uz pannas iebrūnu.
- Ieliek katlā un ar papriku un sagrieztiem sīpoliem, karstu buljonu pielejot, 1 st. sutina.
- Mērcei piekaisa miltus un vēlreiz uzvāra.
- Galdā gulašu dod ar kartupeļu ēdieniem.
Liellopu gulašs
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Liellopu gulašs savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļai nogriež plēvi, cīpslas, atstāj klāt mazliet tauku, sagriež palielos kantainos gabalos un ar mazos kantainos gabaliņos sagrieztu žāvētu speķi apcep uz pannas iebrūnu.
- Ieliek katlā un ar papriku un sagrieztiem sīpoliem, karstu buljonu pielejot, 1 st. sutina.
- Mērcei piekaisa miltus un vēlreiz uzvāra.
- Galdā gulašu dod ar kartupeļu ēdieniem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt