Liellopu gulašs

Gaļas ēdieni 11 Pēdējais atjauninājums: Nov 12, 2019 Izveidots: Apr 22, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Liellopu gulašs savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļai nogriež plēvi, cīpslas, atstāj klāt mazliet tauku, sagriež palielos kantainos gabalos un ar mazos kantainos gabaliņos sagrieztu žāvētu speķi apcep uz pannas iebrūnu.
  2. Ieliek katlā un ar papriku un sagrieztiem sīpoliem, karstu buljonu pielejot, 1 st. sutina.
  3. Mērcei piekaisa miltus un vēlreiz uzvāra.
  4. Galdā gulašu dod ar kartupeļu ēdieniem.

Liellopu gulašs



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Liellopu gulašs savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļai nogriež plēvi, cīpslas, atstāj klāt mazliet tauku, sagriež palielos kantainos gabalos un ar mazos kantainos gabaliņos sagrieztu žāvētu speķi apcep uz pannas iebrūnu.
  2. Ieliek katlā un ar papriku un sagrieztiem sīpoliem, karstu buljonu pielejot, 1 st. sutina.
  3. Mērcei piekaisa miltus un vēlreiz uzvāra.
  4. Galdā gulašu dod ar kartupeļu ēdieniem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.