Krievu borščs

Zupas 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 14, 2019 Izveidots: Jul 21, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Bietes var vārīt ūdenī vai apcept cepeškrāsnī mīkstas, tad nomizot un sagriezt salmiņos vai uz sakņu rīves sarīvēt skaidiņās.
Ja vēlas bietēm piešķirt īpatnēju skābumu, tad tās pēc sasmalcināšanas pārlaista ar etiķi un ļauj mazliet ievilkties.
Borščam svaigu kāpostu vietā var ņemt skābētus kāpostus.
Vienkāršs veids kā gatavo Krievu borščs pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Salmiņos sasmalcinātas bietes katliņā apcep sakarsētos taukos.
  2. Pievieno tomātu biezeni, nedaudz etiķa, nedzidro gaļas buljonu, lai bietes būtu tikko pārsegtas un sautē, līdz bietes gandrīz mīkstas.
  3. Buljonā liek salmiņos sagrieztus svaigus kāpostus, taukos apceptās garšsaknes, lauru lapas, piparus, un vāra, līdz kāposti gandrīz mīksti.
  4. Pievieno izkarsētus, buljonā iejauktus kviešu miltus, sautētas bietes un 5 minūtes vāra.
  5. Pirms pasniegšanas borščam pievieno cukuru, skābu krējumu un sasmalcinātus zaļumus.

Krievu borščs



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Bietes var vārīt ūdenī vai apcept cepeškrāsnī mīkstas, tad nomizot un sagriezt salmiņos vai uz sakņu rīves sarīvēt skaidiņās.
Ja vēlas bietēm piešķirt īpatnēju skābumu, tad tās pēc sasmalcināšanas pārlaista ar etiķi un ļauj mazliet ievilkties.
Borščam svaigu kāpostu vietā var ņemt skābētus kāpostus.
Vienkāršs veids kā gatavo Krievu borščs pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Salmiņos sasmalcinātas bietes katliņā apcep sakarsētos taukos.
  2. Pievieno tomātu biezeni, nedaudz etiķa, nedzidro gaļas buljonu, lai bietes būtu tikko pārsegtas un sautē, līdz bietes gandrīz mīkstas.
  3. Buljonā liek salmiņos sagrieztus svaigus kāpostus, taukos apceptās garšsaknes, lauru lapas, piparus, un vāra, līdz kāposti gandrīz mīksti.
  4. Pievieno izkarsētus, buljonā iejauktus kviešu miltus, sautētas bietes un 5 minūtes vāra.
  5. Pirms pasniegšanas borščam pievieno cukuru, skābu krējumu un sasmalcinātus zaļumus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (3 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.