Kāpostu un ābolu salāti

Aukstie ēdieni 46 Pēdējais atjauninājums: May 25, 2020 Izveidots: Jan 18, 2015
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Kāpostu un ābolu salāti pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kāpostus sasmalcina, sastampā, sajauc ar sarīvētiem āboliem un sīpoliem.
  2. Olu dzeltenumus izberž caur sietu.
  3. Pievieno sāli, cukuru, sinepes, eļļu.
  4. Kad masā sastrādāta vienāda, pievieno citronu sulu un iemaisa saputotu krējumu.
  5. Sagatavoto mērci iecilā salātos.
  6. Salātus pārkaisa ar sakapātiem vārīto olu baltumiem un pētersīļu zaļumiem.

Kāpostu un ābolu salāti



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Kāpostu un ābolu salāti pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kāpostus sasmalcina, sastampā, sajauc ar sarīvētiem āboliem un sīpoliem.
  2. Olu dzeltenumus izberž caur sietu.
  3. Pievieno sāli, cukuru, sinepes, eļļu.
  4. Kad masā sastrādāta vienāda, pievieno citronu sulu un iemaisa saputotu krējumu.
  5. Sagatavoto mērci iecilā salātos.
  6. Salātus pārkaisa ar sakapātiem vārīto olu baltumiem un pētersīļu zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.