receptes

Kāposti ar jēra gaļu

Dārzeņu ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Dec 21, 2019 Izveidots: Mar 22, 2011
  • Porcija: 4 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Ja kāposti auguši labā zemē, kāpostu ūdeni pielej klāt gaļai, bet ja tiem ir nepatīkami stipra kāpostu smaka, tad neraugoties uz vērtīgo barības sāļu saturu kāpostu novārijumā, novārījuma ūdens tomēr izlejams un ar tīru ūdeni apmaināms.
Kā pagatavot šo Kāposti ar jēra gaļu pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Jēra gaļu (labāk plakano ribu vai karbonādes gabalu) uzliek vārīties, lai ūdens gaļu nedaudz nosegtu.
  2. Kad putas nosmeltas, pieliek sāli, burkānu, sīpolu un mazliet ķimeņu.
  3. Notīrītu kāpostu galviņu sadala 8 daļās, kacēnu izgriež un kāpostus nomazgā, ieliek verdošā ūdenī, ātri uzvāra, izņem un ieliek gaļas buljonā.
  4. Kad gaļa un kāposti puslīdz gatavi, buljonu samaisa ar sviesta un miltu maisījumu, ko atšķaida kādā buljona lāsē.
  5. Var arī uz kāpostiem uzpildīt kārtu nomizotu, kartupeļu un tos kopā vārīt, tad nav vajadzīgs samaisīt ar miltiem.

Kāposti ar jēra gaļu



  • Porcija: 4 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Ja kāposti auguši labā zemē, kāpostu ūdeni pielej klāt gaļai, bet ja tiem ir nepatīkami stipra kāpostu smaka, tad neraugoties uz vērtīgo barības sāļu saturu kāpostu novārijumā, novārījuma ūdens tomēr izlejams un ar tīru ūdeni apmaināms.
Kā pagatavot šo Kāposti ar jēra gaļu pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Jēra gaļu (labāk plakano ribu vai karbonādes gabalu) uzliek vārīties, lai ūdens gaļu nedaudz nosegtu.
  2. Kad putas nosmeltas, pieliek sāli, burkānu, sīpolu un mazliet ķimeņu.
  3. Notīrītu kāpostu galviņu sadala 8 daļās, kacēnu izgriež un kāpostus nomazgā, ieliek verdošā ūdenī, ātri uzvāra, izņem un ieliek gaļas buljonā.
  4. Kad gaļa un kāposti puslīdz gatavi, buljonu samaisa ar sviesta un miltu maisījumu, ko atšķaida kādā buljona lāsē.
  5. Var arī uz kāpostiem uzpildīt kārtu nomizotu, kartupeļu un tos kopā vārīt, tad nav vajadzīgs samaisīt ar miltiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.