- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Brūnā pamatsula saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu nomazgā, noloba no kauliem, kaulus sacērt un kopā ar gaļu uzliek, vārīties 10 litros auksta ūdens.
- Lēnām vāra apm. 10 st.
- Piedevām pieliek smalki sagrieztas pētersīļsaknes un sīpolus, vienu ķiploka sīpoliņu un porciju zaļumu.
Brūnā pamatsula
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Brūnā pamatsula saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu nomazgā, noloba no kauliem, kaulus sacērt un kopā ar gaļu uzliek, vārīties 10 litros auksta ūdens.
- Lēnām vāra apm. 10 st.
- Piedevām pieliek smalki sagrieztas pētersīļsaknes un sīpolus, vienu ķiploka sīpoliņu un porciju zaļumu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt