Brūnā pamatsula

Mērces 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 23, 2019 Izveidots: Mar 13, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Brūnā pamatsula saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā, noloba no kauliem, kaulus sacērt un kopā ar gaļu uzliek, vārīties 10 litros auksta ūdens.
  2. Lēnām vāra apm. 10 st.
  3. Piedevām pieliek smalki sagrieztas pētersīļsaknes un sīpolus, vienu ķiploka sīpoliņu un porciju zaļumu.

Brūnā pamatsula



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Brūnā pamatsula saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā, noloba no kauliem, kaulus sacērt un kopā ar gaļu uzliek, vārīties 10 litros auksta ūdens.
  2. Lēnām vāra apm. 10 st.
  3. Piedevām pieliek smalki sagrieztas pētersīļsaknes un sīpolus, vienu ķiploka sīpoliņu un porciju zaļumu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.