Baltā mērce

Mērces 5 Pēdējais atjauninājums: Nov 23, 2019 Izveidots: Jul 27, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Baltā mērce savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sasmalcinātus sīpolus un pētersīļus apcep uz pannas sakarsētā sviestā vai margarīnā, pieber kviešus miltus un maisot karsē, līdz iedzelteni.
  2. Pakāpeniski pielej buljonu, pieliek piparus, lauru lapas un vāra 15-30 minūtes.
  3. Izkāš, pievieno sāli, citrona sulu, svestu un uzkarsē.

Baltā mērce



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Baltā mērce savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sasmalcinātus sīpolus un pētersīļus apcep uz pannas sakarsētā sviestā vai margarīnā, pieber kviešus miltus un maisot karsē, līdz iedzelteni.
  2. Pakāpeniski pielej buljonu, pieliek piparus, lauru lapas un vāra 15-30 minūtes.
  3. Izkāš, pievieno sāli, citrona sulu, svestu un uzkarsē.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.