- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Itāļu lapmīkla savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mīklas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ceturto daļu miltu kā lapmīklai apstrādā ar sviestu, un mīklu noliek aukstā vietā.
- Pārējos miltus ar sāli, citronsulu un ūdeni iestrādā diezgan mīkstā mīklā, ko tik ilgi mīca uz dēļa, līdz tā nelīp.
- Mīklu uz labi iemiltota dēļa izrullē četrstūra veidā un tajā vidū ievīsta sviesta mīklai, ūdens mīklu no visām pusēm pāri pārlokot.
- Abas mīklas, četrreiz izrullē, tin atkal kopā, saloka.
- Pirms 1/2 st. noliek aukstumā.
Itāļu lapmīkla
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Itāļu lapmīkla savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mīklas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ceturto daļu miltu kā lapmīklai apstrādā ar sviestu, un mīklu noliek aukstā vietā.
- Pārējos miltus ar sāli, citronsulu un ūdeni iestrādā diezgan mīkstā mīklā, ko tik ilgi mīca uz dēļa, līdz tā nelīp.
- Mīklu uz labi iemiltota dēļa izrullē četrstūra veidā un tajā vidū ievīsta sviesta mīklai, ūdens mīklu no visām pusēm pāri pārlokot.
- Abas mīklas, četrreiz izrullē, tin atkal kopā, saloka.
- Pirms 1/2 st. noliek aukstumā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt