Itāļu lapmīkla

Mīklas 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 25, 2019 Izveidots: Mar 12, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Itāļu lapmīkla savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mīklas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ceturto daļu miltu kā lapmīklai apstrādā ar sviestu, un mīklu noliek aukstā vietā.
  2. Pārējos miltus ar sāli, citronsulu un ūdeni iestrādā diezgan mīkstā mīklā, ko tik ilgi mīca uz dēļa, līdz tā nelīp.
  3. Mīklu uz labi iemiltota dēļa izrullē četrstūra veidā un tajā vidū ievīsta sviesta mīklai, ūdens mīklu no visām pusēm pāri pārlokot.
  4. Abas mīklas, četrreiz izrullē, tin atkal kopā, saloka.
  5. Pirms 1/2 st. noliek aukstumā.

Itāļu lapmīkla



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Itāļu lapmīkla savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mīklas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ceturto daļu miltu kā lapmīklai apstrādā ar sviestu, un mīklu noliek aukstā vietā.
  2. Pārējos miltus ar sāli, citronsulu un ūdeni iestrādā diezgan mīkstā mīklā, ko tik ilgi mīca uz dēļa, līdz tā nelīp.
  3. Mīklu uz labi iemiltota dēļa izrullē četrstūra veidā un tajā vidū ievīsta sviesta mīklai, ūdens mīklu no visām pusēm pāri pārlokot.
  4. Abas mīklas, četrreiz izrullē, tin atkal kopā, saloka.
  5. Pirms 1/2 st. noliek aukstumā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.