Citronu uzlējums.

Dzērieni 6 Pēdējais atjauninājums: Nov 14, 2019 Izveidots: Sep 10, 2013
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Citronu uzlējums. savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dzērieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Citronus kārtīgi nomazgā, nosusina, no viena citrona noņem plānu mizas kartiņu ar mizojamo nazīti, pārgriež to uz pusēm un izspiež sulu.
  2. Uzvāra sīrupu no ūdens un cukura un atdzesē.
  3. No atlikušiem citroniem noņem mizu un apgriež mizas baltumus tā lai paliek tīrs citrons un tam nebūtu rūgtuma no mizas.
  4. No šiem citroniem mizas metam ārā.
  5. Iegūtos tīros citronus ar nazi sasmalcina nelielos gabaliņos.
  6. Stikla traukā (burciņā) ievietojam iepriekš sagatavoto viena citrona plāno miziņu un sasmalcinātos citronus.
  7. Pārlejam ar degvīnu un iepriekš gatavoto sīrupu, apmaisām un uzliekam vāciņu.
  8. Liek ledusskapī uz 4 dienām.
  9. Kad uzlējums nostāvējis 4 dienas to izkāš caur sietu un ar stampa palīdzību izspiež visu sulu no citroniem, visu apmaisām.
  10. Citronu uzlējumu uzglabā ledusskapī.

Citronu uzlējums.



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Citronu uzlējums. savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dzērieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Citronus kārtīgi nomazgā, nosusina, no viena citrona noņem plānu mizas kartiņu ar mizojamo nazīti, pārgriež to uz pusēm un izspiež sulu.
  2. Uzvāra sīrupu no ūdens un cukura un atdzesē.
  3. No atlikušiem citroniem noņem mizu un apgriež mizas baltumus tā lai paliek tīrs citrons un tam nebūtu rūgtuma no mizas.
  4. No šiem citroniem mizas metam ārā.
  5. Iegūtos tīros citronus ar nazi sasmalcina nelielos gabaliņos.
  6. Stikla traukā (burciņā) ievietojam iepriekš sagatavoto viena citrona plāno miziņu un sasmalcinātos citronus.
  7. Pārlejam ar degvīnu un iepriekš gatavoto sīrupu, apmaisām un uzliekam vāciņu.
  8. Liek ledusskapī uz 4 dienām.
  9. Kad uzlējums nostāvējis 4 dienas to izkāš caur sietu un ar stampa palīdzību izspiež visu sulu no citroniem, visu apmaisām.
  10. Citronu uzlējumu uzglabā ledusskapī.

Vai recepte bija noderīga ?


 (5 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.