- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Mīkstās piparkūkas savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sīrupu, medu, cukuru un sviestu uzvāra.
- Verdošā masā ieber sasmalcinātas garšvielas un izsijātus kviešu miltus un sakuļ.
- Atdzisušai mīklai pievieno sakultu olu, izšķīdinātu raugu, pārējos kviešu miltus un labi samaisa.
- Mīklu lej uz sagatavotas plātes apmēram 1-1,5 cm biezā plāksnē, uzraudzē, pārziež ar sakultu olu, ja vēlas, pārkaisa sakapātus riekstus, pūdercukuru.
- Cep krāsnī vidējā siltumā.
- Atdzisušu sagriež sev tīkamos gabaliņos.
Mīkstās piparkūkas
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Mīkstās piparkūkas savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sīrupu, medu, cukuru un sviestu uzvāra.
- Verdošā masā ieber sasmalcinātas garšvielas un izsijātus kviešu miltus un sakuļ.
- Atdzisušai mīklai pievieno sakultu olu, izšķīdinātu raugu, pārējos kviešu miltus un labi samaisa.
- Mīklu lej uz sagatavotas plātes apmēram 1-1,5 cm biezā plāksnē, uzraudzē, pārziež ar sakultu olu, ja vēlas, pārkaisa sakapātus riekstus, pūdercukuru.
- Cep krāsnī vidējā siltumā.
- Atdzisušu sagriež sev tīkamos gabaliņos.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt