Mīkstās piparkūkas

Konditoreja 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 30, 2019 Izveidots: Sep 13, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Mīkstās piparkūkas savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sīrupu, medu, cukuru un sviestu uzvāra.
  2. Verdošā masā ieber sasmalcinātas garšvielas un izsijātus kviešu miltus un sakuļ.
  3. Atdzisušai mīklai pievieno sakultu olu, izšķīdinātu raugu, pārējos kviešu miltus un labi samaisa.
  4. Mīklu lej uz sagatavotas plātes apmēram 1-1,5 cm biezā plāksnē, uzraudzē, pārziež ar sakultu olu, ja vēlas, pārkaisa sakapātus riekstus, pūdercukuru.
  5. Cep krāsnī vidējā siltumā.
  6. Atdzisušu sagriež sev tīkamos gabaliņos.

Mīkstās piparkūkas



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Mīkstās piparkūkas savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sīrupu, medu, cukuru un sviestu uzvāra.
  2. Verdošā masā ieber sasmalcinātas garšvielas un izsijātus kviešu miltus un sakuļ.
  3. Atdzisušai mīklai pievieno sakultu olu, izšķīdinātu raugu, pārējos kviešu miltus un labi samaisa.
  4. Mīklu lej uz sagatavotas plātes apmēram 1-1,5 cm biezā plāksnē, uzraudzē, pārziež ar sakultu olu, ja vēlas, pārkaisa sakapātus riekstus, pūdercukuru.
  5. Cep krāsnī vidējā siltumā.
  6. Atdzisušu sagriež sev tīkamos gabaliņos.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.