Cepumi riekstiņi

Konditoreja 1 Pēdējais atjauninājums: Dec 30, 2021 Izveidots: Sep 13, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši riekstiņu cepumus pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk. Šādi pagatavoti cepumi labi iederas pie dzidrā buljona.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ūdeni ar sviestu, sāli, cukuru uzvāra.
  2. Miltus izsijā, visus uzreiz ber verdošā šķidrumā un ar koka karoti maisa, līdz mīkla vienveidīga. tad to atdzesē 65-70C.
  3. Olas sakuļ, pievieno pa daļām atdzesētai mīklai un labi samaisa.
  4. Ar tējkaroti vai ar konditorejas uzgali liek mīklas lodītes, apmēram 1 cm diametrā, uz nedaudz ietaukotas plātes.
  5. Cep vidējā siltumā 25-30 minūtes, līdz cepumi gaiši dzelteni.

Cepumi riekstiņi



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši riekstiņu cepumus pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk. Šādi pagatavoti cepumi labi iederas pie dzidrā buljona.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ūdeni ar sviestu, sāli, cukuru uzvāra.
  2. Miltus izsijā, visus uzreiz ber verdošā šķidrumā un ar koka karoti maisa, līdz mīkla vienveidīga. tad to atdzesē 65-70C.
  3. Olas sakuļ, pievieno pa daļām atdzesētai mīklai un labi samaisa.
  4. Ar tējkaroti vai ar konditorejas uzgali liek mīklas lodītes, apmēram 1 cm diametrā, uz nedaudz ietaukotas plātes.
  5. Cep vidējā siltumā 25-30 minūtes, līdz cepumi gaiši dzelteni.

Vai recepte bija noderīga ?


 (2 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.