- Porcija: 4 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 15min
- Gatavošanas laiks: 20min
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši rīvētu kartupeļu un ķirbju pankūkas.
Šādas pankūkas var veidot arī saldas, tad papildus pievieno cukuru mīklai pēc garšas.
Saldās pankūkas var pasniegt ar krējuma, kanēļa un cukura maisījuma mērci, bet sāļās ar krējumu vai brūkleņu ievārijumu.
Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sarīvētajiem kartupeļiem nospiež sulu, to atstāj, lai veidotos ciete.
- Kartupeļu masai pārlej karstu pienu.
- Olām atdala dzeltenumus no baltumiem.
- Baltumus saputo stingrās putās.
- Atdzisušā kartupeļu masā iemaisa ķirbjus, sāli, olu dzeltenumus un uzmanīgi iecilā saputoto olu baltumus.
- Pankūku mīklai var pielikt arī cieti, kas iegūta pēc kartupeļu masas nospiešanas.
- Uz pannas sakarsētā taukvielā ar karoti liek mīklu un cep pankūkas.
Rīvētu kartupeļu un ķirbju pankūkas
- Porcija: 4 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 15min
- Gatavošanas laiks: 20min
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši rīvētu kartupeļu un ķirbju pankūkas.
Šādas pankūkas var veidot arī saldas, tad papildus pievieno cukuru mīklai pēc garšas.
Saldās pankūkas var pasniegt ar krējuma, kanēļa un cukura maisījuma mērci, bet sāļās ar krējumu vai brūkleņu ievārijumu.
Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sarīvētajiem kartupeļiem nospiež sulu, to atstāj, lai veidotos ciete.
- Kartupeļu masai pārlej karstu pienu.
- Olām atdala dzeltenumus no baltumiem.
- Baltumus saputo stingrās putās.
- Atdzisušā kartupeļu masā iemaisa ķirbjus, sāli, olu dzeltenumus un uzmanīgi iecilā saputoto olu baltumus.
- Pankūku mīklai var pielikt arī cieti, kas iegūta pēc kartupeļu masas nospiešanas.
- Uz pannas sakarsētā taukvielā ar karoti liek mīklu un cep pankūkas.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt