Rīvētu kartupeļu un ķirbju pankūkas

Pankūkas 6 Pēdējais atjauninājums: Nov 26, 2020 Izveidots: Jan 22, 2011
Rīvētu kartupeļu un ķirbju pankūkas Rīvētu kartupeļu un ķirbju pankūkas Rīvētu kartupeļu un ķirbju pankūkas Rīvētu kartupeļu un ķirbju pankūkas Rīvētu kartupeļu un ķirbju pankūkas
  • Porcija: 4 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 15min
  • Gatavošanas laiks: 20min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši rīvētu kartupeļu un ķirbju pankūkas.
Šādas pankūkas var veidot arī saldas, tad papildus pievieno cukuru mīklai pēc garšas.
Saldās pankūkas var pasniegt ar krējuma, kanēļa un cukura maisījuma mērci, bet sāļās ar krējumu vai brūkleņu ievārijumu.
Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sarīvētajiem kartupeļiem nospiež sulu, to atstāj, lai veidotos ciete.
  2. Kartupeļu masai pārlej karstu pienu.
  3. Olām atdala dzeltenumus no baltumiem.
  4. Baltumus saputo stingrās putās.
  5. Atdzisušā kartupeļu masā iemaisa ķirbjus, sāli, olu dzeltenumus un uzmanīgi iecilā saputoto olu baltumus.
  6. Pankūku mīklai var pielikt arī cieti, kas iegūta pēc kartupeļu masas nospiešanas.
  7. Uz pannas sakarsētā taukvielā ar karoti liek mīklu un cep pankūkas.

Rīvētu kartupeļu un ķirbju pankūkas



  • Porcija: 4 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 15min
  • Gatavošanas laiks: 20min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši rīvētu kartupeļu un ķirbju pankūkas.
Šādas pankūkas var veidot arī saldas, tad papildus pievieno cukuru mīklai pēc garšas.
Saldās pankūkas var pasniegt ar krējuma, kanēļa un cukura maisījuma mērci, bet sāļās ar krējumu vai brūkleņu ievārijumu.
Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sarīvētajiem kartupeļiem nospiež sulu, to atstāj, lai veidotos ciete.
  2. Kartupeļu masai pārlej karstu pienu.
  3. Olām atdala dzeltenumus no baltumiem.
  4. Baltumus saputo stingrās putās.
  5. Atdzisušā kartupeļu masā iemaisa ķirbjus, sāli, olu dzeltenumus un uzmanīgi iecilā saputoto olu baltumus.
  6. Pankūku mīklai var pielikt arī cieti, kas iegūta pēc kartupeļu masas nospiešanas.
  7. Uz pannas sakarsētā taukvielā ar karoti liek mīklu un cep pankūkas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (3 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.