receptes

Marinēti ķirbji

Konservēšana 13 Pēdējais atjauninājums: May 17, 2020 Izveidots: Aug 07, 2012
Marinēti ķirbji
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Marinēti ķirbji pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ķirbi notīra, izgriež sēklas, sagriež tīkamos gabalos.
  2. Ņemam ūdeni un cukuru, kanēli, krustnagliņās un liekam katlā vārīties.
  3. Kad sīrups sāk vārīties pievienojam sagatavotos ķirbja gabaliņus, pavāra līdz ķirbis top caurspīdīgāks (apm. 5 - 10 min.), tad lēnītēm pievienojam etiķi, pakarsē lai gabaliņi neizjūk (nepaliek pārāk mīksti), ņem nost no uguns un tūlīt pilda iepriekš sagatavotās burkās, vāko ciet ar applaucētiem vārošā ūdenī vāciņiem.
  4. Glabā vēsā vietā. Sanāk teicams ķirbju salātiņš visai ziemai.

Marinēti ķirbji



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Marinēti ķirbji pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ķirbi notīra, izgriež sēklas, sagriež tīkamos gabalos.
  2. Ņemam ūdeni un cukuru, kanēli, krustnagliņās un liekam katlā vārīties.
  3. Kad sīrups sāk vārīties pievienojam sagatavotos ķirbja gabaliņus, pavāra līdz ķirbis top caurspīdīgāks (apm. 5 - 10 min.), tad lēnītēm pievienojam etiķi, pakarsē lai gabaliņi neizjūk (nepaliek pārāk mīksti), ņem nost no uguns un tūlīt pilda iepriekš sagatavotās burkās, vāko ciet ar applaucētiem vārošā ūdenī vāciņiem.
  4. Glabā vēsā vietā. Sanāk teicams ķirbju salātiņš visai ziemai.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.