- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Marinēti ķirbji pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ķirbi notīra, izgriež sēklas, sagriež tīkamos gabalos.
- Ņemam ūdeni un cukuru, kanēli, krustnagliņās un liekam katlā vārīties.
- Kad sīrups sāk vārīties pievienojam sagatavotos ķirbja gabaliņus, pavāra līdz ķirbis top caurspīdīgāks (apm. 5 - 10 min.), tad lēnītēm pievienojam etiķi, pakarsē lai gabaliņi neizjūk (nepaliek pārāk mīksti), ņem nost no uguns un tūlīt pilda iepriekš sagatavotās burkās, vāko ciet ar applaucētiem vārošā ūdenī vāciņiem.
- Glabā vēsā vietā. Sanāk teicams ķirbju salātiņš visai ziemai.
Marinēti ķirbji
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Marinēti ķirbji pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ķirbi notīra, izgriež sēklas, sagriež tīkamos gabalos.
- Ņemam ūdeni un cukuru, kanēli, krustnagliņās un liekam katlā vārīties.
- Kad sīrups sāk vārīties pievienojam sagatavotos ķirbja gabaliņus, pavāra līdz ķirbis top caurspīdīgāks (apm. 5 - 10 min.), tad lēnītēm pievienojam etiķi, pakarsē lai gabaliņi neizjūk (nepaliek pārāk mīksti), ņem nost no uguns un tūlīt pilda iepriekš sagatavotās burkās, vāko ciet ar applaucētiem vārošā ūdenī vāciņiem.
- Glabā vēsā vietā. Sanāk teicams ķirbju salātiņš visai ziemai.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt