Svaigu zirņu biezeņbuljons

Buljoni 2 Pēdējais atjauninājums: Dec 15, 2019 Izveidots: Mar 05, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Svaigu zirņu biezeņbuljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Izlobītus svaigus zirņus uzliek ar verdošu ūdeni un sāli.
  2. Kad tie mīksti izvārījušies, izberž caur sietiņu un sajauc biezeni ar veidošu gatavu gaļas buljonu, pieliek sviestu un visu vēlreiz uzvāra.
  3. Galdā pasniedz ar grauzdētām maizītēm.

Svaigu zirņu biezeņbuljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Svaigu zirņu biezeņbuljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Izlobītus svaigus zirņus uzliek ar verdošu ūdeni un sāli.
  2. Kad tie mīksti izvārījušies, izberž caur sietiņu un sajauc biezeni ar veidošu gatavu gaļas buljonu, pieliek sviestu un visu vēlreiz uzvāra.
  3. Galdā pasniedz ar grauzdētām maizītēm.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.