- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Svaigu zirņu biezeņbuljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Izlobītus svaigus zirņus uzliek ar verdošu ūdeni un sāli.
- Kad tie mīksti izvārījušies, izberž caur sietiņu un sajauc biezeni ar veidošu gatavu gaļas buljonu, pieliek sviestu un visu vēlreiz uzvāra.
- Galdā pasniedz ar grauzdētām maizītēm.
Svaigu zirņu biezeņbuljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Svaigu zirņu biezeņbuljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Izlobītus svaigus zirņus uzliek ar verdošu ūdeni un sāli.
- Kad tie mīksti izvārījušies, izberž caur sietiņu un sajauc biezeni ar veidošu gatavu gaļas buljonu, pieliek sviestu un visu vēlreiz uzvāra.
- Galdā pasniedz ar grauzdētām maizītēm.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt