- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Ja, buljonam ņem jau izlobītus zirņus, tad tos var vārīt tāpat neizmērcētus, bet ja zirņi čaulās, tad tos kādas 12 stundas iepriekš jāiemērc aukstā ūdenī. Gatavošanas padoms kā taisa Dzelteno zirņu buljons mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zirņus uzliek ar aukstu ūdeni un vāra mīkstus. Pieliek klāt cūkgaļu, galvu vai kaklu un kājas, un kad buljons jau 2,5 - 3 stundas vārījies, gaļu izņem laukā, sagriež gabaliņos, ieliek buljona bļodā.
- Caur sietiņu pārlej verdošo buljonu.
- Galdā buljonu pasniedz ar grauzdētām maizītēm.
Dzelteno zirņu buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Ja, buljonam ņem jau izlobītus zirņus, tad tos var vārīt tāpat neizmērcētus, bet ja zirņi čaulās, tad tos kādas 12 stundas iepriekš jāiemērc aukstā ūdenī. Gatavošanas padoms kā taisa Dzelteno zirņu buljons mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zirņus uzliek ar aukstu ūdeni un vāra mīkstus. Pieliek klāt cūkgaļu, galvu vai kaklu un kājas, un kad buljons jau 2,5 - 3 stundas vārījies, gaļu izņem laukā, sagriež gabaliņos, ieliek buljona bļodā.
- Caur sietiņu pārlej verdošo buljonu.
- Galdā buljonu pasniedz ar grauzdētām maizītēm.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt