receptes

Pasterizēti gurķi ar tomātiem

Konservēšana 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 19, 2019 Izveidots: Aug 01, 2010
Pasterizēti gurķi ar tomātiem
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Satāvdaļas dotas uz litra burku. Vienkāršs veids kā gatavo Pasterizēti gurķi ar tomātiem saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gurķus ar tomātiem var pēc patikas ņemt dažādās attiecībās.
  2. Tomātus ieteicams ņemt bālus vai iesārtus.
  3. Gurķus un tomātus nomazgā un nosusina.
  4. Sagatavo garšaugus.
  5. Visus produktus sakārto burkā, ielej etiķi un pārlej ar karstu sālsūdeni.
  6. Etiķa vietā var likt 3 g citronskābes uz litra burku. Ja uzlējums ir duļķains, Ļauj nostāties.
  7. Uzliek vāciņus, pasterizē pie 80C temperatūrā: litra burkas 5 - 8 minūtes, 3 litru burkas - 10 - 15 minūtes.
  8. Pēc tam burkas noslēdz un atdzesē.

Pasterizēti gurķi ar tomātiem



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Satāvdaļas dotas uz litra burku. Vienkāršs veids kā gatavo Pasterizēti gurķi ar tomātiem saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gurķus ar tomātiem var pēc patikas ņemt dažādās attiecībās.
  2. Tomātus ieteicams ņemt bālus vai iesārtus.
  3. Gurķus un tomātus nomazgā un nosusina.
  4. Sagatavo garšaugus.
  5. Visus produktus sakārto burkā, ielej etiķi un pārlej ar karstu sālsūdeni.
  6. Etiķa vietā var likt 3 g citronskābes uz litra burku. Ja uzlējums ir duļķains, Ļauj nostāties.
  7. Uzliek vāciņus, pasterizē pie 80C temperatūrā: litra burkas 5 - 8 minūtes, 3 litru burkas - 10 - 15 minūtes.
  8. Pēc tam burkas noslēdz un atdzesē.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.