- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Dārzeņu buljons pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītus burkānus un sīpolus sagriež šķēlēs un uz sausas pannas apbrūnina.
- Ūdeni uzvāra, pievieno sabrūninātas saknes un baltās garšsaknes (selerijas, pētersīļus), sāli, piparus.
- Visu pavāra, tad izkāš, pieliek sviestu, pasniedz buljona tasītēs, pārkaisa ar sakapātām dillēm vai pētersīļiem.
- Piedevām pasniedz pīrādziņus.
Dārzeņu buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Dārzeņu buljons pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītus burkānus un sīpolus sagriež šķēlēs un uz sausas pannas apbrūnina.
- Ūdeni uzvāra, pievieno sabrūninātas saknes un baltās garšsaknes (selerijas, pētersīļus), sāli, piparus.
- Visu pavāra, tad izkāš, pieliek sviestu, pasniedz buljona tasītēs, pārkaisa ar sakapātām dillēm vai pētersīļiem.
- Piedevām pasniedz pīrādziņus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt