- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Cūkgaļas galerts pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Labi notīrītas cūku kājas noskalo ar verdošu ūdeni, pārcērt uz pusēm, sadala sīkākos gabalos.
- Nomazgā, ieliek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni tā, lai gabali būtu apsegti, un lēni vāra.
- Putas noņem, pieliek sāli, garšvielas, garšsaknes un vāra, kamēr gaļa mīksta.
- Gaļu ar putu karoti izņem, kārto bļodiņās.
- Šķidrumu izkāš, nosmeļ taukus, vēlreiz uzvāra, pārlej gaļai, vēsumā atdzesē, sarecina.
Cūkgaļas galerts
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Cūkgaļas galerts pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Labi notīrītas cūku kājas noskalo ar verdošu ūdeni, pārcērt uz pusēm, sadala sīkākos gabalos.
- Nomazgā, ieliek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni tā, lai gabali būtu apsegti, un lēni vāra.
- Putas noņem, pieliek sāli, garšvielas, garšsaknes un vāra, kamēr gaļa mīksta.
- Gaļu ar putu karoti izņem, kārto bļodiņās.
- Šķidrumu izkāš, nosmeļ taukus, vēlreiz uzvāra, pārlej gaļai, vēsumā atdzesē, sarecina.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt