- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: 10
- Gatavošanas laiks: 15
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Ceptas reņģes savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītas reņģes apkaisa sāli, apviļā miltos un cep sakarsētos taukos gatavas.
- Tad sakārto traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, tomātu mērci.
Ceptas reņģes
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: 10
- Gatavošanas laiks: 15
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Vienkāršs veids kā gatavo Ceptas reņģes savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītas reņģes apkaisa sāli, apviļā miltos un cep sakarsētos taukos gatavas.
- Tad sakārto traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, tomātu mērci.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt