Ceptas reņģes

Zivju ēdieni 10 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Aug 08, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 10
  • Gatavošanas laiks: 15
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Ceptas reņģes savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas reņģes apkaisa sāli, apviļā miltos un cep sakarsētos taukos gatavas.
  2. Tad sakārto traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, tomātu mērci.

Ceptas reņģes



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 10
  • Gatavošanas laiks: 15
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši

Vienkāršs veids kā gatavo Ceptas reņģes savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas reņģes apkaisa sāli, apviļā miltos un cep sakarsētos taukos gatavas.
  2. Tad sakārto traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, tomātu mērci.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.