- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Sālīts lasis ātrai lietošanai saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Lasi sālīšanai notīra (noņem ādu, izgriež asakas, atdala galvu un asti) iegūto laša fileju sagriež apmēram 10cm.
- Trauciņā pagatavo garšvielu maisījumu sajaucot cukuru ar sāli.
- Iegūtajā garšvielu maisījumā apviļā no visām pusēm laša gabalus un liek citā trauka ievilkties.
- Šādi pagatavots lasis ir izmantojams jau pēc 3-4 stundām.
- No gatavā laša pagatavo sviestmaizes ar lasi, kurām pārliek smalki grieztu sīpola šķēlīti un pārkaisa ar citronpipariem. Pie lašmaizītēm labi iederas tēja vai kafija ar cukuru. Tieši tādā pat veida sāla svaigu foreli.
Sālīts lasis ātrai lietošanai
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Vienkāršs veids kā gatavo Sālīts lasis ātrai lietošanai saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Lasi sālīšanai notīra (noņem ādu, izgriež asakas, atdala galvu un asti) iegūto laša fileju sagriež apmēram 10cm.
- Trauciņā pagatavo garšvielu maisījumu sajaucot cukuru ar sāli.
- Iegūtajā garšvielu maisījumā apviļā no visām pusēm laša gabalus un liek citā trauka ievilkties.
- Šādi pagatavots lasis ir izmantojams jau pēc 3-4 stundām.
- No gatavā laša pagatavo sviestmaizes ar lasi, kurām pārliek smalki grieztu sīpola šķēlīti un pārkaisa ar citronpipariem. Pie lašmaizītēm labi iederas tēja vai kafija ar cukuru. Tieši tādā pat veida sāla svaigu foreli.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt