- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Ceptas reņģes marinādē pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ceptas reņģes stikla traukā aplej ar marinādi, ko pagatavo uz pusēm etiķi ar ūdeni līdz ar pipargraudiem un sīpoliem, uzvārot un atkal atdzesējot.
- Trauku cieši aijzvāko ar pargamenta papīru un uzglabā aukstā vietā (reņģes turas 8 - 10 dienas).
Ceptas reņģes marinādē
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Ceptas reņģes marinādē pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ceptas reņģes stikla traukā aplej ar marinādi, ko pagatavo uz pusēm etiķi ar ūdeni līdz ar pipargraudiem un sīpoliem, uzvārot un atkal atdzesējot.
- Trauku cieši aijzvāko ar pargamenta papīru un uzglabā aukstā vietā (reņģes turas 8 - 10 dienas).
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt