Zivju kotletes

Zivju ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Aug 08, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Zivju kotletes savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītām zivīm izņem asakas un kopā ar ūdenī vai pienā izmērcētu baltmaizi divas reizes samaļ gaļas mašīnā.
  2. Samaltai masai pievieno olas, sāli, atlikušo ūdeni vai pienu un labi sastrādā, līdz masa vijīga.
  3. Ja zivju kotletes gatavo no liesām zivīm, tad masai pievieno arī izkausētu sviestu.

Zivju kotletes



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Zivju kotletes savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītām zivīm izņem asakas un kopā ar ūdenī vai pienā izmērcētu baltmaizi divas reizes samaļ gaļas mašīnā.
  2. Samaltai masai pievieno olas, sāli, atlikušo ūdeni vai pienu un labi sastrādā, līdz masa vijīga.
  3. Ja zivju kotletes gatavo no liesām zivīm, tad masai pievieno arī izkausētu sviestu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.