Vārīta menca

Zivju ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Aug 16, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Vārīta menca saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītu zivi nomazgā, pārdala gareniski uz pusēm, sadala glītos gabalos.
  2. Liek verdošā ūdenī, pavāra uz lēnas uguns 3 - 5 minūtes, sakārto uz bļodas, izlasa lielākas asakas.
  3. Var pārliet ar krējuma vai majonēzes mērci, etiķa mērci ar sīpoliem vai burkāniem, vai arī tikai ar etiķi.

Vārīta menca



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Vārīta menca saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītu zivi nomazgā, pārdala gareniski uz pusēm, sadala glītos gabalos.
  2. Liek verdošā ūdenī, pavāra uz lēnas uguns 3 - 5 minūtes, sakārto uz bļodas, izlasa lielākas asakas.
  3. Var pārliet ar krējuma vai majonēzes mērci, etiķa mērci ar sīpoliem vai burkāniem, vai arī tikai ar etiķi.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.