- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Vārīta menca saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītu zivi nomazgā, pārdala gareniski uz pusēm, sadala glītos gabalos.
- Liek verdošā ūdenī, pavāra uz lēnas uguns 3 - 5 minūtes, sakārto uz bļodas, izlasa lielākas asakas.
- Var pārliet ar krējuma vai majonēzes mērci, etiķa mērci ar sīpoliem vai burkāniem, vai arī tikai ar etiķi.
Vārīta menca
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Vārīta menca saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītu zivi nomazgā, pārdala gareniski uz pusēm, sadala glītos gabalos.
- Liek verdošā ūdenī, pavāra uz lēnas uguns 3 - 5 minūtes, sakārto uz bļodas, izlasa lielākas asakas.
- Var pārliet ar krējuma vai majonēzes mērci, etiķa mērci ar sīpoliem vai burkāniem, vai arī tikai ar etiķi.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt