- Porcija: 4 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Drukāt
Samērā viegla recepte, lai pagatvotu garšīgus čeburekus.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pagatavo mīklu. Visu saliek un salej traukā un mīca.
- Mīca, līdz iegūst viendabīgu masu.
- Liek atpūsties zem plēves uz 20.min.
- Gatavo pildījumu. Pie maltas gaļas pievieno ļoti smalki sagrieztu sīpolu, garšvielas, dilles un ūdeni.
- Masai jāsanāk diezgan šķidrai, lai čebureki būtu sulīgi.
- Mīklu izveltnē apaļās formās, uz pusi no aplīša uzsmērē pildījumu un ver ciet, pārklājot ar otru apļa pusi.
- Ar dakšu aizspiež maliņas ciet.
- Ar roboto nazi apgriež lieko mīklu gar maliņām.
- Cep smuki brūnus no abām pusēm lielā eļļas daudzumā.
- Gardi ir piedzert klāt saldu melno tēju.
Čebureki
- Porcija: 4 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Samērā viegla recepte, lai pagatvotu garšīgus čeburekus.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pagatavo mīklu. Visu saliek un salej traukā un mīca.
- Mīca, līdz iegūst viendabīgu masu.
- Liek atpūsties zem plēves uz 20.min.
- Gatavo pildījumu. Pie maltas gaļas pievieno ļoti smalki sagrieztu sīpolu, garšvielas, dilles un ūdeni.
- Masai jāsanāk diezgan šķidrai, lai čebureki būtu sulīgi.
- Mīklu izveltnē apaļās formās, uz pusi no aplīša uzsmērē pildījumu un ver ciet, pārklājot ar otru apļa pusi.
- Ar dakšu aizspiež maliņas ciet.
- Ar roboto nazi apgriež lieko mīklu gar maliņām.
- Cep smuki brūnus no abām pusēm lielā eļļas daudzumā.
- Gardi ir piedzert klāt saldu melno tēju.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt