receptes

Čebureki

Konditoreja 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 15, 2019 Izveidots: Nov 15, 2019
Čebureki
  • Porcija: 4 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši
Drukāt

Samērā viegla recepte, lai pagatvotu garšīgus čeburekus.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pagatavo mīklu. Visu saliek un salej traukā un mīca.
  2. Mīca, līdz iegūst viendabīgu masu.
  3. Liek atpūsties zem plēves uz 20.min.
  4. Gatavo pildījumu. Pie maltas gaļas pievieno ļoti smalki sagrieztu sīpolu, garšvielas, dilles un ūdeni.
  5. Masai jāsanāk diezgan šķidrai, lai čebureki būtu sulīgi.
  6. Mīklu izveltnē apaļās formās, uz pusi no aplīša uzsmērē pildījumu un ver ciet, pārklājot ar otru apļa pusi.
  7. Ar dakšu aizspiež maliņas ciet.
  8. Ar roboto nazi apgriež lieko mīklu gar maliņām.
  9. Cep smuki brūnus no abām pusēm lielā eļļas daudzumā.
  10. Gardi ir piedzert klāt saldu melno tēju.

Čebureki



  • Porcija: 4 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši

Samērā viegla recepte, lai pagatvotu garšīgus čeburekus.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pagatavo mīklu. Visu saliek un salej traukā un mīca.
  2. Mīca, līdz iegūst viendabīgu masu.
  3. Liek atpūsties zem plēves uz 20.min.
  4. Gatavo pildījumu. Pie maltas gaļas pievieno ļoti smalki sagrieztu sīpolu, garšvielas, dilles un ūdeni.
  5. Masai jāsanāk diezgan šķidrai, lai čebureki būtu sulīgi.
  6. Mīklu izveltnē apaļās formās, uz pusi no aplīša uzsmērē pildījumu un ver ciet, pārklājot ar otru apļa pusi.
  7. Ar dakšu aizspiež maliņas ciet.
  8. Ar roboto nazi apgriež lieko mīklu gar maliņām.
  9. Cep smuki brūnus no abām pusēm lielā eļļas daudzumā.
  10. Gardi ir piedzert klāt saldu melno tēju.

Vai recepte bija noderīga ?


 (13 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.