- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vārīti ziedu kāposti labi piederās pie teļa un lieso putnu gaļas un gaļas ēdieniem.
Gatavošanas padoms kā taisa Vārīti ziedkāposti mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ziedu kāpostus uz laiku iegremdē ūdenī, kam pielikts etiķis un sāls.
- Kad ziedkāposti atmērcēti, tos sadalītus rozītēs, vai arī veselus liek verdošā ūdenī, pieliek sāli.
- Kāpostus lēni vāra, tad izņem no ūdens, uz sieta notecina.
- Kārto traukā, pārlej ar sabrūninātu sviestu.
Vārīti ziedkāposti
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vārīti ziedu kāposti labi piederās pie teļa un lieso putnu gaļas un gaļas ēdieniem.
Gatavošanas padoms kā taisa Vārīti ziedkāposti mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ziedu kāpostus uz laiku iegremdē ūdenī, kam pielikts etiķis un sāls.
- Kad ziedkāposti atmērcēti, tos sadalītus rozītēs, vai arī veselus liek verdošā ūdenī, pieliek sāli.
- Kāpostus lēni vāra, tad izņem no ūdens, uz sieta notecina.
- Kārto traukā, pārlej ar sabrūninātu sviestu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt