Vārīti ziedkāposti

Dārzeņu ēdieni 20 Pēdējais atjauninājums: Dec 24, 2019 Izveidots: Jan 22, 2015
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vārīti ziedu kāposti labi piederās pie teļa un lieso putnu gaļas un gaļas ēdieniem.
Gatavošanas padoms kā taisa Vārīti ziedkāposti mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ziedu kāpostus uz laiku iegremdē ūdenī, kam pielikts etiķis un sāls.
  2. Kad ziedkāposti atmērcēti, tos sadalītus rozītēs, vai arī veselus liek verdošā ūdenī, pieliek sāli.
  3. Kāpostus lēni vāra, tad izņem no ūdens, uz sieta notecina.
  4. Kārto traukā, pārlej ar sabrūninātu sviestu.

Vārīti ziedkāposti



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vārīti ziedu kāposti labi piederās pie teļa un lieso putnu gaļas un gaļas ēdieniem.
Gatavošanas padoms kā taisa Vārīti ziedkāposti mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ziedu kāpostus uz laiku iegremdē ūdenī, kam pielikts etiķis un sāls.
  2. Kad ziedkāposti atmērcēti, tos sadalītus rozītēs, vai arī veselus liek verdošā ūdenī, pieliek sāli.
  3. Kāpostus lēni vāra, tad izņem no ūdens, uz sieta notecina.
  4. Kārto traukā, pārlej ar sabrūninātu sviestu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (6 (11)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.