Vārīta zivs majonēzes mērcē

Zivju ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Aug 26, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Vārīta zivs majonēzes mērcē saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas zivis pārlej ar aukstu ūdeni, pievieno sagrieztas garšsaknes, sāli, piparus, lauru lapas un vāra uz mazas liesmas, lidz gatavas.
  2. Tad no vārāmā ūdens izņem, atdzesē, sakārto zivju traukos un pārlej ar majonēzes mērci.
  3. Grezno ar sālsūdenī vārītiem dārzeņiem.

Vārīta zivs majonēzes mērcē



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Vārīta zivs majonēzes mērcē saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas zivis pārlej ar aukstu ūdeni, pievieno sagrieztas garšsaknes, sāli, piparus, lauru lapas un vāra uz mazas liesmas, lidz gatavas.
  2. Tad no vārāmā ūdens izņem, atdzesē, sakārto zivju traukos un pārlej ar majonēzes mērci.
  3. Grezno ar sālsūdenī vārītiem dārzeņiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.