receptes

Marinēti kāposti ar papriku.

Konservēšana 1 Pēdējais atjauninājums: May 17, 2020 Izveidots: Sep 11, 2013
Marinēti kāposti ar papriku. Marinēti kāposti ar papriku.
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Marinēti kāposti ar papriku. pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Noskalojam kapostgalvu, noņemam augšējās lapas, griežam uz pusēm no augšas uz leju, izgriežam viduci un ar nazīti sagriežam strēmelēs.
  2. Noskalojam un nomizojam burkānus, un uz vidējās rīves sarīvējam.
  3. Ņemam trauku liekam ieksā kapostus un burkānus, un ar rokam pārmaisām.
  4. Ņemam papriku, izgriežam vidu un attīrām no sēklām.
  5. Griežam citā trauciņā smalkās strēmelēs.
  6. Ņemam iepriekš sagatavotas burciņas un pildām iekšā sajauktos kāpostus ar burkāniem apmēram līdz vidum.
  7. Ņemam papriku un uzliekam plānu kartiņu. Atlikušo daļu pildām atkal ar kāpostu un burkānu maisījumu.
  8. Katrā burciņā iemetam pa kādam piparam. (jo lielāka burciņa , jo vairāk piparu.)
  9. Vāram ūdeni un pārlejam burciņas un uzmetam vāciņu.
  10. Atstājam ievilkties uz 10 min. (lielākām burciņām uz 20 min.)
  11. Kamēr burciņas ievelkās gagatavojam marinādi.
  12. Ņemam vajadzīgo ūdens daudzumu un lejam katla, liekam to uz uguns un uzreiz beram iekšā cukuru un sāli, maisam līdz cukurs ar sāli izkūst.
  13. Kad sāk vārīties liekam uz mazas uguns un apmaisot pievienojam etiķa esenci (var izmantot arī etiķi 14 - 15 ēd.k uz 1L. ūdens). Ņemam nost no uguns.
  14. Kad ievilkšanās laiks ir pagājis lejam nost ūdeni un uzreiz pildām ar karstu marinādi.
  15. Vākojam ciet un apmetam uz vāka nosedzot ar siltu segu līdz atdziest.
  16. Uzglabā vēsā vietā.
  17. Labu apetīti!

Marinēti kāposti ar papriku.



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Marinēti kāposti ar papriku. pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Noskalojam kapostgalvu, noņemam augšējās lapas, griežam uz pusēm no augšas uz leju, izgriežam viduci un ar nazīti sagriežam strēmelēs.
  2. Noskalojam un nomizojam burkānus, un uz vidējās rīves sarīvējam.
  3. Ņemam trauku liekam ieksā kapostus un burkānus, un ar rokam pārmaisām.
  4. Ņemam papriku, izgriežam vidu un attīrām no sēklām.
  5. Griežam citā trauciņā smalkās strēmelēs.
  6. Ņemam iepriekš sagatavotas burciņas un pildām iekšā sajauktos kāpostus ar burkāniem apmēram līdz vidum.
  7. Ņemam papriku un uzliekam plānu kartiņu. Atlikušo daļu pildām atkal ar kāpostu un burkānu maisījumu.
  8. Katrā burciņā iemetam pa kādam piparam. (jo lielāka burciņa , jo vairāk piparu.)
  9. Vāram ūdeni un pārlejam burciņas un uzmetam vāciņu.
  10. Atstājam ievilkties uz 10 min. (lielākām burciņām uz 20 min.)
  11. Kamēr burciņas ievelkās gagatavojam marinādi.
  12. Ņemam vajadzīgo ūdens daudzumu un lejam katla, liekam to uz uguns un uzreiz beram iekšā cukuru un sāli, maisam līdz cukurs ar sāli izkūst.
  13. Kad sāk vārīties liekam uz mazas uguns un apmaisot pievienojam etiķa esenci (var izmantot arī etiķi 14 - 15 ēd.k uz 1L. ūdens). Ņemam nost no uguns.
  14. Kad ievilkšanās laiks ir pagājis lejam nost ūdeni un uzreiz pildām ar karstu marinādi.
  15. Vākojam ciet un apmetam uz vāka nosedzot ar siltu segu līdz atdziest.
  16. Uzglabā vēsā vietā.
  17. Labu apetīti!

Vai recepte bija noderīga ?


 (3 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.