- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Marinēti kāposti ar papriku. pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Noskalojam kapostgalvu, noņemam augšējās lapas, griežam uz pusēm no augšas uz leju, izgriežam viduci un ar nazīti sagriežam strēmelēs.
- Noskalojam un nomizojam burkānus, un uz vidējās rīves sarīvējam.
- Ņemam trauku liekam ieksā kapostus un burkānus, un ar rokam pārmaisām.
- Ņemam papriku, izgriežam vidu un attīrām no sēklām.
- Griežam citā trauciņā smalkās strēmelēs.
- Ņemam iepriekš sagatavotas burciņas un pildām iekšā sajauktos kāpostus ar burkāniem apmēram līdz vidum.
- Ņemam papriku un uzliekam plānu kartiņu. Atlikušo daļu pildām atkal ar kāpostu un burkānu maisījumu.
- Katrā burciņā iemetam pa kādam piparam. (jo lielāka burciņa , jo vairāk piparu.)
- Vāram ūdeni un pārlejam burciņas un uzmetam vāciņu.
- Atstājam ievilkties uz 10 min. (lielākām burciņām uz 20 min.)
- Kamēr burciņas ievelkās gagatavojam marinādi.
- Ņemam vajadzīgo ūdens daudzumu un lejam katla, liekam to uz uguns un uzreiz beram iekšā cukuru un sāli, maisam līdz cukurs ar sāli izkūst.
- Kad sāk vārīties liekam uz mazas uguns un apmaisot pievienojam etiķa esenci (var izmantot arī etiķi 14 - 15 ēd.k uz 1L. ūdens). Ņemam nost no uguns.
- Kad ievilkšanās laiks ir pagājis lejam nost ūdeni un uzreiz pildām ar karstu marinādi.
- Vākojam ciet un apmetam uz vāka nosedzot ar siltu segu līdz atdziest.
- Uzglabā vēsā vietā.
- Labu apetīti!
Marinēti kāposti ar papriku.
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Marinēti kāposti ar papriku. pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Noskalojam kapostgalvu, noņemam augšējās lapas, griežam uz pusēm no augšas uz leju, izgriežam viduci un ar nazīti sagriežam strēmelēs.
- Noskalojam un nomizojam burkānus, un uz vidējās rīves sarīvējam.
- Ņemam trauku liekam ieksā kapostus un burkānus, un ar rokam pārmaisām.
- Ņemam papriku, izgriežam vidu un attīrām no sēklām.
- Griežam citā trauciņā smalkās strēmelēs.
- Ņemam iepriekš sagatavotas burciņas un pildām iekšā sajauktos kāpostus ar burkāniem apmēram līdz vidum.
- Ņemam papriku un uzliekam plānu kartiņu. Atlikušo daļu pildām atkal ar kāpostu un burkānu maisījumu.
- Katrā burciņā iemetam pa kādam piparam. (jo lielāka burciņa , jo vairāk piparu.)
- Vāram ūdeni un pārlejam burciņas un uzmetam vāciņu.
- Atstājam ievilkties uz 10 min. (lielākām burciņām uz 20 min.)
- Kamēr burciņas ievelkās gagatavojam marinādi.
- Ņemam vajadzīgo ūdens daudzumu un lejam katla, liekam to uz uguns un uzreiz beram iekšā cukuru un sāli, maisam līdz cukurs ar sāli izkūst.
- Kad sāk vārīties liekam uz mazas uguns un apmaisot pievienojam etiķa esenci (var izmantot arī etiķi 14 - 15 ēd.k uz 1L. ūdens). Ņemam nost no uguns.
- Kad ievilkšanās laiks ir pagājis lejam nost ūdeni un uzreiz pildām ar karstu marinādi.
- Vākojam ciet un apmetam uz vāka nosedzot ar siltu segu līdz atdziest.
- Uzglabā vēsā vietā.
- Labu apetīti!
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt