Skābputra

Putras, biezeņi 2 Pēdējais atjauninājums: Jan 03, 2020 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Skābputra saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putras, biezputras un biezeņi skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Noskalotus putraimus ūdenī vāra (putraimi nedrīkst izvārīties gluži mīksti).
  2. Putrā ielej glāzi rūgušpiena - veidosies kunkuļi.
  3. Karsēšanu pārtrauc, putru atdzesē, tad pievieno paniņas, kefīru, sakultu rūgušpienu vai pienu, aizdaram krējumu.
  4. Skābputra var pēc izvārīšanas dienu pastāvēt un ieskābt, tad to sagatavo dzeršanai.

Skābputra



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Skābputra saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putras, biezputras un biezeņi skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Noskalotus putraimus ūdenī vāra (putraimi nedrīkst izvārīties gluži mīksti).
  2. Putrā ielej glāzi rūgušpiena - veidosies kunkuļi.
  3. Karsēšanu pārtrauc, putru atdzesē, tad pievieno paniņas, kefīru, sakultu rūgušpienu vai pienu, aizdaram krējumu.
  4. Skābputra var pēc izvārīšanas dienu pastāvēt un ieskābt, tad to sagatavo dzeršanai.

Vai recepte bija noderīga ?


 (3 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.