- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Skābputra saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putras, biezputras un biezeņi skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Noskalotus putraimus ūdenī vāra (putraimi nedrīkst izvārīties gluži mīksti).
- Putrā ielej glāzi rūgušpiena - veidosies kunkuļi.
- Karsēšanu pārtrauc, putru atdzesē, tad pievieno paniņas, kefīru, sakultu rūgušpienu vai pienu, aizdaram krējumu.
- Skābputra var pēc izvārīšanas dienu pastāvēt un ieskābt, tad to sagatavo dzeršanai.
Skābputra
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Skābputra saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putras, biezputras un biezeņi skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Noskalotus putraimus ūdenī vāra (putraimi nedrīkst izvārīties gluži mīksti).
- Putrā ielej glāzi rūgušpiena - veidosies kunkuļi.
- Karsēšanu pārtrauc, putru atdzesē, tad pievieno paniņas, kefīru, sakultu rūgušpienu vai pienu, aizdaram krējumu.
- Skābputra var pēc izvārīšanas dienu pastāvēt un ieskābt, tad to sagatavo dzeršanai.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt