Zivju un zirņu salāti

Aukstie ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Jan 11, 2020 Izveidots: Aug 26, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Zivju un zirņu salāti pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas zivis vāra ūdenī, kam pievienotas garšsaknes un garšvielas.
  2. Gatavām atdala ādu, asakas, sadala mazos gabaliņos.
  3. Zirņus sālsūdenī vāra mīkstus.
  4. Atdzesētās zivis un zirņus sajauc, pievieno sviesta un olu mērci un samaisa.
  5. Salātus liek dziļākā traukā, pārkaisa sīki samalcinātus diļļu zaļumus un izgrezno ar tomātu ripiņām.

Zivju un zirņu salāti



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Zivju un zirņu salāti pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas zivis vāra ūdenī, kam pievienotas garšsaknes un garšvielas.
  2. Gatavām atdala ādu, asakas, sadala mazos gabaliņos.
  3. Zirņus sālsūdenī vāra mīkstus.
  4. Atdzesētās zivis un zirņus sajauc, pievieno sviesta un olu mērci un samaisa.
  5. Salātus liek dziļākā traukā, pārkaisa sīki samalcinātus diļļu zaļumus un izgrezno ar tomātu ripiņām.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.