- Porcija: 4 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 2h
- Gatavošanas laiks: 50min
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Drukāt
Kā pagatavot ātri un garšīgi vistu tabaka. Sena un iemīļota recepte ar savā laikā populāru ēdienu.
Parasti šim ēdienam izvēlos vistu ap 2kg. Piedevai ir svarīgi, lai būtu klāt tomātu mērce. Tomātu mērci parasti lietoju to, kura ir mājās, bet labāk garšo ar saldajām tomātu mērcēm.
Pie vistas marinēšanas var to marinēt ilgāk kā 4 stundas.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ņem veselu vistu un pārgriež krūšu daļu uz pusi tā, lai vistu var atvērtā veidā izlikt uz cepampaplātes.
- Liek vistu bļodā, pārlej ar etiķi, pārkaisa ar sarkaniem pipariem un sāli. Ar garšvielām vistu ierīvē no visām pusēmAtstāj ievilkties uz 4stundām.
- Liek ietaukotā cepešpannā un cepeškrāsnī un cepj pie 200 - 210 grādiem ap 40 - 50min. Cepjot ik pa laikam pasmeļ no cepešpannas taukus un pārlaista ar tiem vistu.
- Klāt kā piedevu izmanto vārītus rīsus, tomātu mērci un sīpolu.
Vista tabaka
- Porcija: 4 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 2h
- Gatavošanas laiks: 50min
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Kā pagatavot ātri un garšīgi vistu tabaka. Sena un iemīļota recepte ar savā laikā populāru ēdienu.
Parasti šim ēdienam izvēlos vistu ap 2kg. Piedevai ir svarīgi, lai būtu klāt tomātu mērce. Tomātu mērci parasti lietoju to, kura ir mājās, bet labāk garšo ar saldajām tomātu mērcēm.
Pie vistas marinēšanas var to marinēt ilgāk kā 4 stundas.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ņem veselu vistu un pārgriež krūšu daļu uz pusi tā, lai vistu var atvērtā veidā izlikt uz cepampaplātes.
- Liek vistu bļodā, pārlej ar etiķi, pārkaisa ar sarkaniem pipariem un sāli. Ar garšvielām vistu ierīvē no visām pusēmAtstāj ievilkties uz 4stundām.
- Liek ietaukotā cepešpannā un cepeškrāsnī un cepj pie 200 - 210 grādiem ap 40 - 50min. Cepjot ik pa laikam pasmeļ no cepešpannas taukus un pārlaista ar tiem vistu.
- Klāt kā piedevu izmanto vārītus rīsus, tomātu mērci un sīpolu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt