Šašliks ar majonēzi

Gaļas ēdieni 5 Pēdējais atjauninājums: May 18, 2020 Izveidots: Jun 17, 2012
Šašliks ar majonēzi
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Šašliks ar majonēzi pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu šašlikam sagriež tīkamos gabalos (parasti divu pirkstu platumā) ievieto traukā, pievieno majonēzi, ripās grieztus sīpolus, nedaudz sāli un protams citas garšvielas (diles, pipari utt.) kas nu kuram patīk.
  2. Gatavo trauku ar šašliku novieto vēsā vieta ievilkties apmēram 24h.
  3. Tālāk gaļiņa šašlikam ir gatava cepšanai.
  4. Cepam, kā parasti uz oglēm.

Šašliks ar majonēzi



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Šašliks ar majonēzi pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu šašlikam sagriež tīkamos gabalos (parasti divu pirkstu platumā) ievieto traukā, pievieno majonēzi, ripās grieztus sīpolus, nedaudz sāli un protams citas garšvielas (diles, pipari utt.) kas nu kuram patīk.
  2. Gatavo trauku ar šašliku novieto vēsā vieta ievilkties apmēram 24h.
  3. Tālāk gaļiņa šašlikam ir gatava cepšanai.
  4. Cepam, kā parasti uz oglēm.

Vai recepte bija noderīga ?


 (7 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.