- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Šašliks ar majonēzi pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu šašlikam sagriež tīkamos gabalos (parasti divu pirkstu platumā) ievieto traukā, pievieno majonēzi, ripās grieztus sīpolus, nedaudz sāli un protams citas garšvielas (diles, pipari utt.) kas nu kuram patīk.
- Gatavo trauku ar šašliku novieto vēsā vieta ievilkties apmēram 24h.
- Tālāk gaļiņa šašlikam ir gatava cepšanai.
- Cepam, kā parasti uz oglēm.
Šašliks ar majonēzi
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Šašliks ar majonēzi pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu šašlikam sagriež tīkamos gabalos (parasti divu pirkstu platumā) ievieto traukā, pievieno majonēzi, ripās grieztus sīpolus, nedaudz sāli un protams citas garšvielas (diles, pipari utt.) kas nu kuram patīk.
- Gatavo trauku ar šašliku novieto vēsā vieta ievilkties apmēram 24h.
- Tālāk gaļiņa šašlikam ir gatava cepšanai.
- Cepam, kā parasti uz oglēm.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt