- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Rauga mīkla mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mīklas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Iesijā miltus bļodā.
- Sadrupina raugu mazā bļodiņā, pielej drusku piena un pieliek nepilnu ēdamkaroti cukura, ar karoti ierīvē raugu gludā masā.
- Miltu vidū izveido bedrīti, ieliek rauga masu un viegli pārkaisa ar miltiem.
- Mīklas bļodu ar iejavu miltos noliek siltā vietā un apsedz ar drānu.
- Kad iejauva uzrūgusi, pieliek cukuru , sāli, garšvielas , olas, atlikušo pienu un izkausētu, remdētu sviestu.
- Visu labi sastrādā mīklā, izmīcot un izdauzot.
- Kad mīkla viegli atdalās no bļodas - tā ir gatava.
Rauga mīkla
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Rauga mīkla mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mīklas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Iesijā miltus bļodā.
- Sadrupina raugu mazā bļodiņā, pielej drusku piena un pieliek nepilnu ēdamkaroti cukura, ar karoti ierīvē raugu gludā masā.
- Miltu vidū izveido bedrīti, ieliek rauga masu un viegli pārkaisa ar miltiem.
- Mīklas bļodu ar iejavu miltos noliek siltā vietā un apsedz ar drānu.
- Kad iejauva uzrūgusi, pieliek cukuru , sāli, garšvielas , olas, atlikušo pienu un izkausētu, remdētu sviestu.
- Visu labi sastrādā mīklā, izmīcot un izdauzot.
- Kad mīkla viegli atdalās no bļodas - tā ir gatava.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt