Rauga mīkla

Mīklas 10 Pēdējais atjauninājums: Dec 08, 2019 Izveidots: Jul 21, 2010
Rauga mīkla
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Rauga mīkla mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mīklas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Iesijā miltus bļodā.
  2. Sadrupina raugu mazā bļodiņā, pielej drusku piena un pieliek nepilnu ēdamkaroti cukura, ar karoti ierīvē raugu gludā masā.
  3. Miltu vidū izveido bedrīti, ieliek rauga masu un viegli pārkaisa ar miltiem.
  4. Mīklas bļodu ar iejavu miltos noliek siltā vietā un apsedz ar drānu.
  5. Kad iejauva uzrūgusi, pieliek cukuru , sāli, garšvielas , olas, atlikušo pienu un izkausētu, remdētu sviestu.
  6. Visu labi sastrādā mīklā, izmīcot un izdauzot.
  7. Kad mīkla viegli atdalās no bļodas - tā ir gatava.

Rauga mīkla



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Rauga mīkla mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mīklas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Iesijā miltus bļodā.
  2. Sadrupina raugu mazā bļodiņā, pielej drusku piena un pieliek nepilnu ēdamkaroti cukura, ar karoti ierīvē raugu gludā masā.
  3. Miltu vidū izveido bedrīti, ieliek rauga masu un viegli pārkaisa ar miltiem.
  4. Mīklas bļodu ar iejavu miltos noliek siltā vietā un apsedz ar drānu.
  5. Kad iejauva uzrūgusi, pieliek cukuru , sāli, garšvielas , olas, atlikušo pienu un izkausētu, remdētu sviestu.
  6. Visu labi sastrādā mīklā, izmīcot un izdauzot.
  7. Kad mīkla viegli atdalās no bļodas - tā ir gatava.

Vai recepte bija noderīga ?


 (4 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.