Zirņu pikas

Dārzeņu ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 30, 2020 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot pagatavot zirņu pikas mājās.
Pikas labi iederēsies ar rūgušpienu, paniņām, kefīru. Tāpat pikām var pievienot vārītu, saspiestu kartupeļu masu un sviestu.
Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zirņus nomērcē, izvāra, nosusina, izmaļ caur gaļas mašīnu.
  2. Speķi sagriež sīkos gabaliņos un cep, pievienojot sagrieztus sīpolus.
  3. Kad sīpoli kļuvuši caurspīdīgi, visu pievieno zirņu masai, pievieno sāli.
  4. Veido apaļas bumbiņas.

Zirņu pikas



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot pagatavot zirņu pikas mājās.
Pikas labi iederēsies ar rūgušpienu, paniņām, kefīru. Tāpat pikām var pievienot vārītu, saspiestu kartupeļu masu un sviestu.
Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zirņus nomērcē, izvāra, nosusina, izmaļ caur gaļas mašīnu.
  2. Speķi sagriež sīkos gabaliņos un cep, pievienojot sagrieztus sīpolus.
  3. Kad sīpoli kļuvuši caurspīdīgi, visu pievieno zirņu masai, pievieno sāli.
  4. Veido apaļas bumbiņas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.