- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot pagatavot zirņu pikas mājās.
Pikas labi iederēsies ar rūgušpienu, paniņām, kefīru. Tāpat pikām var pievienot vārītu, saspiestu kartupeļu masu un sviestu.
Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zirņus nomērcē, izvāra, nosusina, izmaļ caur gaļas mašīnu.
- Speķi sagriež sīkos gabaliņos un cep, pievienojot sagrieztus sīpolus.
- Kad sīpoli kļuvuši caurspīdīgi, visu pievieno zirņu masai, pievieno sāli.
- Veido apaļas bumbiņas.
Zirņu pikas
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot pagatavot zirņu pikas mājās.
Pikas labi iederēsies ar rūgušpienu, paniņām, kefīru. Tāpat pikām var pievienot vārītu, saspiestu kartupeļu masu un sviestu.
Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zirņus nomērcē, izvāra, nosusina, izmaļ caur gaļas mašīnu.
- Speķi sagriež sīkos gabaliņos un cep, pievienojot sagrieztus sīpolus.
- Kad sīpoli kļuvuši caurspīdīgi, visu pievieno zirņu masai, pievieno sāli.
- Veido apaļas bumbiņas.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt