Karbonāde

Gaļas ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 25, 2020 Izveidots: Jul 31, 2010
Karbonāde
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Karbonāde pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Karbonādes šķēli un ar gaļas āmuriņu viegli izdauza. Ja šķēles izdauza par plānu, karbonādei trūkst sulīguma.
  2. Olu sakuļ. Gaļas šķēli apviļā olā, tad rīvmaizē un novieto pannā ar sakarsētu taukvielu.
  3. Cep uz straujas liesmas, uzlejot taukus.
  4. Kad apakšējā puse spilgti brūna, karbonādi apgriež, apkaisa ar smalku sāli, pipariem un citām garšvielām.
  5. Cep līdz gatavībai, pasniedz ar kartupeļiem, salātiem.

Karbonāde



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Karbonāde pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Karbonādes šķēli un ar gaļas āmuriņu viegli izdauza. Ja šķēles izdauza par plānu, karbonādei trūkst sulīguma.
  2. Olu sakuļ. Gaļas šķēli apviļā olā, tad rīvmaizē un novieto pannā ar sakarsētu taukvielu.
  3. Cep uz straujas liesmas, uzlejot taukus.
  4. Kad apakšējā puse spilgti brūna, karbonādi apgriež, apkaisa ar smalku sāli, pipariem un citām garšvielām.
  5. Cep līdz gatavībai, pasniedz ar kartupeļiem, salātiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (4 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.