- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Karbonāde pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Karbonādes šķēli un ar gaļas āmuriņu viegli izdauza. Ja šķēles izdauza par plānu, karbonādei trūkst sulīguma.
- Olu sakuļ. Gaļas šķēli apviļā olā, tad rīvmaizē un novieto pannā ar sakarsētu taukvielu.
- Cep uz straujas liesmas, uzlejot taukus.
- Kad apakšējā puse spilgti brūna, karbonādi apgriež, apkaisa ar smalku sāli, pipariem un citām garšvielām.
- Cep līdz gatavībai, pasniedz ar kartupeļiem, salātiem.
Karbonāde
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Karbonāde pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Karbonādes šķēli un ar gaļas āmuriņu viegli izdauza. Ja šķēles izdauza par plānu, karbonādei trūkst sulīguma.
- Olu sakuļ. Gaļas šķēli apviļā olā, tad rīvmaizē un novieto pannā ar sakarsētu taukvielu.
- Cep uz straujas liesmas, uzlejot taukus.
- Kad apakšējā puse spilgti brūna, karbonādi apgriež, apkaisa ar smalku sāli, pipariem un citām garšvielām.
- Cep līdz gatavībai, pasniedz ar kartupeļiem, salātiem.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt