Zivju un dārzeņu zupa

Sastāvs: 150 g laša, 10 g sīpolu, 5 g pētersīļu, 25 g burkānu, 50 g dārza zirņu, 150 g kartupeļu, 10 g sviesta, 1/8 citrona, sāls, zaļumi

Pagatavošana

No zivju galvām, asakām vāra buljonu, izkāš. Buljonā liek kubiņos sagrieztus burkānus un, kad tie gandrīz mīksti, pievieno kartupeļus, dārza zirņu un vāra, līdz dārzeņi mīksti. Pirms pasniegšanas zupā liek sviestu, atsevišķi buljonā vārītus laša gabaliņus, citrona šķēlītes, sasmalcinātus diļļu vai pētersīļu zaļumus.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt